-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
sofőr
-
mérlegképes könyvelő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Remote Golang Developer @ Antal
2024. 04. 25
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ
2024. 04. 25
-
Gyártósori operátor
2024. 04. 25
-
Japán tolmács
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tejszínhabbal, de fagyival is díszíthetjük |
Hozzávalók:
1 bögre zsemlemorzsa
1 liter tej
2 tojás
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt fahéj
három evőkanál cukor
fél tábla reszelt étcsokoládé.
Elkészítés:
A zsemlemorzsát, a tejet, fahéjat és a csokoládét tegyük egy tálba, és áztassuk két-három órán keresztül. Keverjük össze a tojást, a cukrot és sót, majd keverjük hozzá a masszához.
Ezután porciózzuk ki a pudingot kisebb edénykékbe, vagy egy tűzálló tálba és tegyük a sütőbe - alacsony fokozaton -, körülbelül negyven percre. Amint kész, tejszínhabbal, vagy vanília mártással tálaljuk.
értékelés