-
Szerviztanácsadó/munkafelvevő
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Shop eladó
-
mérlegképes könyvelő
-
Építész műszaki előkészítő
-
gépész és betanított munkás
-
laboratóium analitikus
-
Bankfióki tanácsadó - Szentgotthárd (határozott időre)
2023. 03. 28
-
Értékesítést Támogató Munkatárs | Dunaharaszti
2023. 03. 27
-
C# fejlesztő
2023. 03. 27
-
Beépített oltórendszer telepítő, karbantartó
2023. 03. 27
-
Google Ads szakértő
2023. 03. 27
-
Google Ads szakértő
2023. 03. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Gombóc Artúr imádná, olyan finom és könnyen elkészíthető a Milton puding. Igaz, hogy nem csak csoki, de ugyanúgy lehet kerek, szögletes, ovális, sőt háromszög alakú is. A tálaló edénytől függ...
![]() |
Tejszínhabbal, de fagyival is díszíthetjük |
Hozzávalók:
1 bögre zsemlemorzsa
1 liter tej
2 tojás
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt fahéj
három evőkanál cukor
fél tábla reszelt étcsokoládé.
Elkészítés:
A zsemlemorzsát, a tejet, fahéjat és a csokoládét tegyük egy tálba, és áztassuk két-három órán keresztül. Keverjük össze a tojást, a cukrot és sót, majd keverjük hozzá a masszához.
Ezután porciózzuk ki a pudingot kisebb edénykékbe, vagy egy tűzálló tálba és tegyük a sütőbe - alacsony fokozaton -, körülbelül negyven percre. Amint kész, tejszínhabbal, vagy vanília mártással tálaljuk.