-
Autóalkatrész értékesítő
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Műszaki ügyintéző
-
Állásajánlat
-
recepciós
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Bolti Eladó
-
CNC fafeldolgozó
2024. 10. 14
-
Éttermi Munkatárs | Mór
2024. 10. 22
-
Árufeltöltő
2024. 10. 22
-
MFB Pont Specialista - Pestszentlőrinc
2024. 10. 23
-
Alkatrész Kiszállító – megemelt bérrel (Debrecen)
2024. 10. 23
-
Elektromos tervező (villamosmérnök)
2024. 10. 23
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tejszínhabbal, de fagyival is díszíthetjük |
Hozzávalók:
1 bögre zsemlemorzsa
1 liter tej
2 tojás
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt fahéj
három evőkanál cukor
fél tábla reszelt étcsokoládé.
Elkészítés:
A zsemlemorzsát, a tejet, fahéjat és a csokoládét tegyük egy tálba, és áztassuk két-három órán keresztül. Keverjük össze a tojást, a cukrot és sót, majd keverjük hozzá a masszához.
Ezután porciózzuk ki a pudingot kisebb edénykékbe, vagy egy tűzálló tálba és tegyük a sütőbe - alacsony fokozaton -, körülbelül negyven percre. Amint kész, tejszínhabbal, vagy vanília mártással tálaljuk.
értékelés