-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Terület karbantartó
-
Óvodapedagógus
-
Fogtechnikus
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Konvencionális esztergályos
2024. 11. 01
-
Karosszérialakatos | Budaörs
2024. 11. 04
-
IT Engineer – Development (all genders)
2024. 11. 04
-
Szakmai oktató - Nyugat - magyarországi régió
2024. 11. 04
-
Gépész tervezőmérnök (elektronikai ipar)
2024. 11. 04
-
Pénztáros
2024. 11. 04
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tejszínhabbal, de fagyival is díszíthetjük |
Hozzávalók:
1 bögre zsemlemorzsa
1 liter tej
2 tojás
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt fahéj
három evőkanál cukor
fél tábla reszelt étcsokoládé.
Elkészítés:
A zsemlemorzsát, a tejet, fahéjat és a csokoládét tegyük egy tálba, és áztassuk két-három órán keresztül. Keverjük össze a tojást, a cukrot és sót, majd keverjük hozzá a masszához.
Ezután porciózzuk ki a pudingot kisebb edénykékbe, vagy egy tűzálló tálba és tegyük a sütőbe - alacsony fokozaton -, körülbelül negyven percre. Amint kész, tejszínhabbal, vagy vanília mártással tálaljuk.
értékelés