-
karbantartó
-
Futár
-
Könyvelő
-
Irodavezető
-
Reptéri adminisztrátor és rakodó
-
Óvodapedagógus
-
recepciós
-
Targoncavezető (CE) targoncával
2024. 10. 08
-
Laboráns | Tiszafüred
2024. 10. 07
-
Közbeszerzési referens
2024. 10. 09
-
Márkabolti asszisztens
2024. 10. 10
-
Elektromos karbantartó (Debrecen)
2024. 10. 10
-
Mechanikus karbantartó (Debrecen)
2024. 10. 10
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
„Ez a gyorstorta sokkal inkább egy cobbler-szerű desszert, mintsem igazi torta. Én habtejszínnel, jégkrémmel vagy öntettel tálalható. Könnyen elkészíthető és nagyon finom."- Kipróbáltuk!
Előkészítés: 15 perc
Sütés: 1 óra
Kész van: 1 óra és 15 perc
18 adagra elegendő hozzávalók
Hozzávalók
- 1/2 kg magvazott meggy, vagy cseresznye
- 1 ananászkonzerv
- 1 csomag tortapor
- 1 csésze olvasztott margarin
- 1 csésze reszelt kókusz
- ½ csésze apróra tört dió
Tanácsok a gyorstorta elkészítéséhez
1. Melegítsd elő a sütőt 175 Cº-ra. Vékonyan zsírozd be egy 22,5 x 32,5 centiméteres tepsit.
2. Tedd bele az előkészített tepsibe a cseresznyét, vagy meggyet, és a darabolt ananászt. Szórd a tortaport a tetejére úgy, hogy egyenletesen befedje. Öntsd a tortaporra az olvasztott margarint, majd a tetejét szórd meg a kókusszal és a dióval.
3. Süsd 50-60 percig az előmelegített sütőben, amíg aranybarna nem lesz.
Mennyi a tápértéke?
Az egy adagra eső: Kalóriatartalom - 311
Zsírtartalom - 16,8 gr.
Koleszterin - < 1 mg.
értékelés