-
Hentes
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Fogászati asszisztens
-
Személy- és vagyonőr
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Gépbeállító
2023. 09. 22
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Ingatlantanácsadó / ingatlanértékesítő
2023. 09. 22
-
CNC gépkezelő és betanított gépkezelő
2023. 09. 22
-
Főkönyvelő
2023. 09. 22
-
Telefonos ügyfélszolgálati diákmunka - Home office - Br. 1704 Ft / óra + Jelenléti bónusz
2023. 09. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Maga a felfújt (soufflé, szufflé) tulajdonképp kis tálkákban sülő finomság, egyenesen Franciaországból. Az eredeti felfújt elkészítése nem is annyira egyszerű, mert elég egy elvétett pillanat és már nem is felfújt többé, csak egy tálkában szervírozott piskóta tészta. Ha a gall finomságot nincs időnk elkészíteni, mert hirtelen kéne valamit alkotnunk, akkor kiváló tipp a hívatlan vendég felfújt. mindjárt megmutatjuk, miért!
Hívatlan vendég felfújt készítése
Hozzávalók:
-
- 2 dl gríz
- 3 tojás
- 6 ek porcukor
- gyümölcsök ízlés szerint
8 dl tejben megfőzünk 2dl grízt. 3 tojássárgáját jól kikeverünk 6 evőkanál porcukorral. Beleforgatjuk a forró darába, utána a 3 tojás kemény habját is belekeverjük. A tűzhely szélén végezzük mindezt, hogy forró legyen a massza, de ne főjön. Ezután üvegtálba öntjük. A tetejére összevagdalt kandírozott, vagy friss gyümölcsöt teszünk.
10-15 perc alatt elkészül és nagyon finom!