-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Mérlegképes könyvelő
-
Szerviztanácsadó/munkafelvevő
-
Shop eladó
-
Konyhai kisegítő
-
gépész és betanított munkás
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
Termelési területvezető
2023. 03. 22
-
Értékesítő | Biatorbágy (Preimer Outlet), Playersroom
2023. 03. 22
-
Főkönyvelő
2023. 03. 22
-
Technikus (Coxiella Üzem)
2023. 03. 22
-
EHS Manager
2023. 03. 22
-
Autófényező pozíció 1 műszakban!
2023. 03. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A tengerészek túlélő itala tökéletesen illeszkedik a karácsony hangulatába, íze meghitt és megnyugtató keveréke a mézeskalácsnak és az óvodai teának. A téli forró italok közül a grog tartalmazza a legtöbb alkoholt, úgyhogy ne lepődj meg, ha érzelgőssé tesz, és könnyeket csal a szemedbe!
A grog egy ugyanolyan téli "szíverősítő" ital, mint a forralt bor, csak ennek rum az alapja. Elkészítése egyszerű, a siker garantált!
A téli forró italok közül a grog tartalmazza a legtöbb alkoholt, úgyhogy ne lepődj meg, ha érzelgőssé tesz, és könnyeket csal a szemedbe!
Hozzávalók 1 adagra:
- 1 kanál méz
- 1 rúd egész fahéj
- 4 szem szegfűszeg
- 2 szem szegfűbors
- 1 evőkanál narancslé
- 2 evőkanál 80 %-os rum
- 1 szelet narancs
- forró víz a felöntéshez

Elkészítés
Hőálló pohárba tesszük a mézet, szegfűszeget, szegfűborsot a narancsszeletet, a narancslevet, és a rumot is. A pohárba teszünk egy egész rúd fahéjat, végül az egészet felöntjük forrásban lévő vízzel. A kész italt felkeverjük, és forrón kínáljuk!