-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Fogászati asszisztens
-
Hentes
-
Személy- és vagyonőr
-
Gépbeállító
2023. 09. 22
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Hatvan
2023. 09. 22
-
Ingatlantanácsadó / ingatlanértékesítő
2023. 09. 22
-
CNC gépkezelő és betanított gépkezelő
2023. 09. 22
-
Főkönyvelő
2023. 09. 22
-
Telefonos ügyfélszolgálati diákmunka - Home office - Br. 1704 Ft / óra + Jelenléti bónusz
2023. 09. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »


- 26 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 3 dkg kakaópor
- 1 nagy tojásfehérje
- 10 dkg porcukor
- 1 vaníliarúd
- egy marék aprított, nem sózott mandula
- 2 csipet só
Elkészítése:
Összekeverjük a lisztet a vajjal, egy másik tálban megolvasztjuk a vajat, robotégppel hozzákeverjük a porcukrot, a tojásfehérjét és a sót, belekapargatjuk a vaníliarudat, beleszórjuk az apróra tördelt mandulát, és amikor már tejesen sima, homogén, akkor hozzádolgozzuk a lisztes kakaót is. Amikor szép egyenletes a tészta, a tálat lefedve hűtőbe tesszük. Jó másfél órát hagyjuk állni (zuhanyzás, ruhaválogatás, smink, stb...:), azután sütinyomó zsákkal kis hullámkekszeket formázunk belőle, végül előmelegített (kb 180 fokos) sütőben 15 percig sütötjük.
Tea, tejeskávé mellé nélkülözhetetlenné válik az első kóstolás után, de tortaalapnak is kiváló.
értékelés