-
Sofőr / Karbantartó
-
takarító
-
Területi értékesítési munkatárs - Budapest
-
Területi értékesítési munkatárs - Győr
-
Óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Összeszerelő
-
Csőszerelő
2025. 02. 08
-
Recepciós | Tihany
2025. 02. 13
-
Raktári anyagmozgató
2025. 02. 19
-
Software Quality Assurance Specialist
2025. 02. 19
-
Anyagmozgató (raktári)
2025. 02. 19
-
Rendezvényközpont - Recepciós (Diákmunka)
2025. 02. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »


- 26 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 3 dkg kakaópor
- 1 nagy tojásfehérje
- 10 dkg porcukor
- 1 vaníliarúd
- egy marék aprított, nem sózott mandula
- 2 csipet só
Elkészítése:
Összekeverjük a lisztet a vajjal, egy másik tálban megolvasztjuk a vajat, robotégppel hozzákeverjük a porcukrot, a tojásfehérjét és a sót, belekapargatjuk a vaníliarudat, beleszórjuk az apróra tördelt mandulát, és amikor már tejesen sima, homogén, akkor hozzádolgozzuk a lisztes kakaót is. Amikor szép egyenletes a tészta, a tálat lefedve hűtőbe tesszük. Jó másfél órát hagyjuk állni (zuhanyzás, ruhaválogatás, smink, stb...:), azután sütinyomó zsákkal kis hullámkekszeket formázunk belőle, végül előmelegített (kb 180 fokos) sütőben 15 percig sütötjük.
Tea, tejeskávé mellé nélkülözhetetlenné válik az első kóstolás után, de tortaalapnak is kiváló.
értékelés