-
Értékesítő
-
Műszaki ügyintéző
-
Reptéri adminisztrátor és rakodó
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Gépjárművezető ('B+E' / 'C+E') munkatárs
-
Bolti Eladó
-
Irodavezető
-
Targoncavezető (CE) targoncával
2024. 10. 08
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Részmunkaidő (4 Óra) | 1075 Budapest, Károly Körút 25.
2024. 10. 11
-
Pénzügyi gyakornok
2024. 10. 11
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Kiskunfélegyháza
2024. 10. 11
-
ELADÓ | VÉP
2024. 10. 11
-
Eladó | Szolnok
2024. 10. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók:
- 26 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 3 dkg kakaópor
- 1 nagy tojásfehérje
- 10 dkg porcukor
- 1 vaníliarúd
- egy marék aprított, nem sózott mandula
- 2 csipet só
Elkészítése:
Összekeverjük a lisztet a vajjal, egy másik tálban megolvasztjuk a vajat, robotégppel hozzákeverjük a porcukrot, a tojásfehérjét és a sót, belekapargatjuk a vaníliarudat, beleszórjuk az apróra tördelt mandulát, és amikor már tejesen sima, homogén, akkor hozzádolgozzuk a lisztes kakaót is. Amikor szép egyenletes a tészta, a tálat lefedve hűtőbe tesszük. Jó másfél órát hagyjuk állni (zuhanyzás, ruhaválogatás, smink, stb...:), azután sütinyomó zsákkal kis hullámkekszeket formázunk belőle, végül előmelegített (kb 180 fokos) sütőben 15 percig sütötjük.
Tea, tejeskávé mellé nélkülözhetetlenné válik az első kóstolás után, de tortaalapnak is kiváló.
értékelés