-
Panzióvezető (bentlakással)
-
KONYHALÁNY
-
OPS asszisztens/diszpécser
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
szakács, főzőnő,konyhai kisegítő
-
Takarító
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Szerviz adminisztrátor
2023. 03. 28
-
Karbantartó / Karbantartó - Villanyszerelő
2023. 03. 28
-
Bankfióki irattározási diákmunka - több helyszínen
2023. 03. 28
-
Bid Expert
2023. 03. 28
-
Ingatlan értékesítő
2023. 03. 28
-
Supply Chain Coordinator with French
2023. 03. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »

Nézzük, hogyan készül ez a különleges limonádé, amelynek fenséges íze biztosan magával ragad mindenkit.
Adjunk egy kis levendulavirág aromát e frissítő limonádé ízhez
Talán nem is sejtjük, hogy milyen sokan vannak azok, akik a hidegebb évszakokban is inkább választják a hideg hűsítőket (esetleg jéggel), mint a meleg teákat vagy forró csokoládét. Habár a teákat is nagyon szeretem, egy hűsítő limonádét - legyen az tavasszal, ősszel, nyáron vagy télen - bármikor elfogadok.
És ha már itt tartunk, akkor dobjuk fel levendulával az egyszerű limonádénkat. Cikkünkből megtudhatja, mi az elkészítési módja ennek a zamatos limonádénak.
Hozzávalók (11 pohár levendulás limonádéhoz):
- 1 csésze (250 ml) friss (jól lenyomkodott) vagy szárított levendulavirág
- 2 csésze (500 ml) forrásban levő víz
- 8 csésze (2 l) hideg víz
- 1 csésze (250 ml) frissen facsart citromlé
- 1 csésze (250 ml) cukor
- Levendulaszárak, és friss citrom/lime szeletek a díszítéshez
![]() |
A limonádé elkészítésének receptje:
- Egy nem reaktív (például rozsdamentes acél) edényben áztassuk a levendulát a forrásban levő vízben 15 percig, majd szűrjük át egy tiszta kávéfilteren.
- Egy nagy kancsóban keverjük össze a hideg vizet, a citromlét és a cukrot. Adjuk hozzá a levendula-forrázatot, tegyünk hozzá jeget, citromszeleteket és levendulavirágot. Tálaljuk levendulaszárra szúrt eperdarabokkal.
Fogyasszátok egészséggel!
értékelés