-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
takarító
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó - Webshop Eladó / Ügyfélszolgálatos
2025. 01. 13
-
People Services Team Lead
2025. 01. 14
-
FOGÁSZATI ÉRTÉKESÍTŐ
2025. 01. 14
-
Gépjárműszerelő ATÜI Kelenföld
2025. 01. 14
-
Senior könyvelő - Budapest
2025. 01. 14
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Fehérboros póréhagyma főzelék
Hozzávalók:
- 25 dkg hagyma
- 25 dkg burgonya
- 25dkg póréhagyma
- 1/2 dl fehérbor
- só, bors, szerecsendió, vegeta
Fehérboros póréhagyma főzelék elkészítése:
Egy nagy fej finomra vágott hagymát kevés margarinon megdinsztelek, ráteszem a kockára vágott burgonyát, kicsit párolom, majd beleteszem a karikára vágott póréhagymát (a zöldje is mehet). Ráöntöm a bort (fontos, kár kihagyni), só, bors, szerecsendió, vegeta és annyi víz kell hozzá, hogy ellepje. Így megfőzöm, és rántás nélkül is szuper főzelék a végeredmény. Ezt még az is szívesen megeszi, aki nem szereti a főzeléket.
értékelés