-
könyvelő
-
Eladó/raktáros
-
Takarító
-
Angliai munkak
-
Tanító
-
Boltvezető - helyettes
-
Bérautó ügyintéző
-
Targoncavezető
2022. 08. 11
-
Internal Sales representative
2022. 08. 11
-
Szakács - Csorna
2022. 08. 11
-
Csőszerelő
2022. 08. 11
-
Értékesítői és E-Commerce munkatárs
2022. 08. 11
-
Villanyszerelő
2022. 08. 11
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A póréhagyma főzelék már hagyományosan elkészítve is nagyon ízletes, de ha fehérborral készítjük, még pikánsabb lesz. Próbáljuk ki!
Fehérboros póréhagyma főzelék
Hozzávalók:
- 25 dkg hagyma
- 25 dkg burgonya
- 25dkg póréhagyma
- 1/2 dl fehérbor
- só, bors, szerecsendió, vegeta
![]() |
Fehérboros póréhagyma főzelék elkészítése:
Egy nagy fej finomra vágott hagymát kevés margarinon megdinsztelek, ráteszem a kockára vágott burgonyát, kicsit párolom, majd beleteszem a karikára vágott póréhagymát (a zöldje is mehet). Ráöntöm a bort (fontos, kár kihagyni), só, bors, szerecsendió, vegeta és annyi víz kell hozzá, hogy ellepje. Így megfőzöm, és rántás nélkül is szuper főzelék a végeredmény. Ezt még az is szívesen megeszi, aki nem szereti a főzeléket.
értékelés