Főzelék fehérborral, póréhagymából
A póréhagyma főzelék már hagyományosan elkészítve is nagyon ízletes, de ha fehérborral készítjük, még pikánsabb lesz. Próbáljuk ki!

Fehérboros póréhagyma főzelék

Hozzávalók:

  • 25 dkg hagyma
  • 25 dkg burgonya
  • 25dkg póréhagyma
  • 1/2 dl fehérbor
  • só, bors, szerecsendió, vegeta

 

 

póréhagyma főzelék


Fehérboros póréhagyma főzelék elkészítése:

Egy nagy fej finomra vágott hagymát kevés margarinon megdinsztelek, ráteszem a kockára vágott burgonyát, kicsit párolom, majd beleteszem a karikára vágott póréhagymát (a zöldje is mehet). Ráöntöm a bort (fontos, kár kihagyni), só, bors, szerecsendió, vegeta és annyi víz kell hozzá, hogy ellepje. Így megfőzöm, és rántás nélkül is szuper főzelék a végeredmény. Ezt még az is szívesen megeszi, aki nem szereti a főzeléket.

Megosztás

Édenkertész válaszol

Szeretném megtudni az aprólevelű b. fikusz szaporítását.

Szaporításra legalkalmasabb időpont a tavasz, amikor a hajtási periódushoz megfelelő fényviszonyok is társulnak.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

szorgoskodó

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Egy csodás palackkert tulajdonosa lehetsz

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.