-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Takarító
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Kertigép Értékesítő
-
sofőr
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Cluster Digital and Media Manager
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Business Analyst - Budapest VI. kerület
2024. 04. 20
-
Festékbekeverő Operátor - Oroszlány
2024. 04. 20
-
Rendszertámogató mérnök (IT alkalmazásüzemeltető)
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Fehérboros póréhagyma főzelék
Hozzávalók:
- 25 dkg hagyma
- 25 dkg burgonya
- 25dkg póréhagyma
- 1/2 dl fehérbor
- só, bors, szerecsendió, vegeta
Fehérboros póréhagyma főzelék elkészítése:
Egy nagy fej finomra vágott hagymát kevés margarinon megdinsztelek, ráteszem a kockára vágott burgonyát, kicsit párolom, majd beleteszem a karikára vágott póréhagymát (a zöldje is mehet). Ráöntöm a bort (fontos, kár kihagyni), só, bors, szerecsendió, vegeta és annyi víz kell hozzá, hogy ellepje. Így megfőzöm, és rántás nélkül is szuper főzelék a végeredmény. Ezt még az is szívesen megeszi, aki nem szereti a főzeléket.
értékelés