-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Takarító
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Remote Golang Developer @ Antal
2024. 04. 25
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ
2024. 04. 25
-
Gyártósori operátor
2024. 04. 25
-
Japán tolmács
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A barackdzsem elkészítése
- A jól megmosott, meghámozott, kimagozott és cikkekre vágott barackot 2 dl vízzel főzni kezdjük.
- Állandóan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik. Ekkor a citromlevet is belekeverjük, még egyszer felforraljuk, majd forró vízzel fertőtlenített üvegekbe merjük.
- Az üvegek tetejére rumban feloldott szalicilt teszünk, majd két réteg celofánnal lezárjuk. A dzsemeket szárazgőzben hagyjuk kihűlni, majd felcimkézve a kamrába állítjuk.
- Ezt a pompás színű, fanyar dzsemet vadhúsok, vagy párolt marha mellé kínáljuk, vagy étkezési keményítővel sűrítve, száraz fehérborral bolondítva mártást készítünk belőle.
- A cukor nélkül készített dzsem nem illeszthető cukorbetegek étrendjébe, hiszem a gyümölcs önmagában is sok gyümölcscukrot tartalmaz, de fogyókúrűzóknak kiválóan alkalmas.
Aki kipróbálna izgalmas variációkat, nyugodtan fűszerezheti a lekvárt vaníliával, levendula virággal, rozmaringgal vagy akár extra csípős chili paprikával is.
Barack beszerezhető az alábbi szedd-madag ültetvényeken is: Kajszi és őszi szedd magad
értékelés