A legfinomabb málnalekvár receptek: nem lehet őket elrontani Érik a meggy, a málna és a piros bogyós gyümölcsök. Ha nem fogy el rögtön, pár nap alatt megromlik. Ne hagyjuk annyiban, főzzünk belőlük lekvárt! ... RÉSZLETEK
10 tipp, hogy mit kezdj a kertben burjánzó citromfűvel Szeretjük a citromfüvet, de amikor elkezd szaporodni a kertben és mindenhol felbukkan, hirtelen nem tudunk mit kezdeni ezzel a mennyiséggel. Mutatunk pár tippet, hogyan hasznosíthatjuk.... RÉSZLETEK
Hogyan ültessük,gondozzuk az áfonyát, hogy rengeteget teremjen? Áfonyát konyhakertbe is lehet ültetni, azonban van néhány apróság amire oda kell figyelni, hogy bőségesen teremjen. ... RÉSZLETEK
Szörp és tea, avagy 5+1 tipp, mit készítsünk a bodzavirágból Virágzik a bodza, bemutatunk 5 lehetőséget, hogyan használjuk fel az bodzavirágokat a konyhában és a háztartásban.... RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi naspolya lekvár recept Nagyon egyszerűen elkészíthető naspolya lekvár recept. Így állj neki! ... RÉSZLETEK
Naspolya: el sem hiszed, mennyi mindent kibír! Az olykor csodagyümölcsnek is elkeresztelt naspolya lassan eltűnőben levő gyümölcsritkaságnak számít, pedig nincsenek nagy igényei. ... RÉSZLETEK
Így készíts birsalmalekvárt egyszerűen és tartósítószer nélkül Ki ne imádná ezt a fajta birsalma lekvárt? Egyszerű elkészíteni, nincs benne tartósítószer, csak gyümölcs, citrom és egy kis cukor.... RÉSZLETEK
Érik a füge: ezt a lekvárreceptet muszáj kipróbálnod! A legenda szerint a fügét a törökök hozták magukkal Magyarországra és először a Gellért-hegy déli lejtőjén telepítették el őket a kivágott szőlők helyére. Készítsünk belőle fügelekvárt! ... RÉSZLETEK
Nyári kedvencünk: így használd a levendulát a konyhában A levendula egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógy-, és fűszernövényünk. Aki már beleszippantott a friss levendulavirág illatába, soha nem felejti és valószínű, hogy szeretné megőrizni.... RÉSZLETEK
Ez a legfinomabb házi eperlekvár nagy eperdarabokkal Az apróbb szemű eperből könnyedén főzhetünk darabos eperlekvárt. Még passzírozni sem kell, és a fehé bortól igazán különleges lesz az íze. ... RÉSZLETEK
Milyen a Bombay macska? A Bombay macskát az indiai Bombay nevű városról nevezték el (a mai Mumbai-ról). Kimondottan úgy tenyésztették ki, hogy fényes fekete bundájával, hatalmas rézszínű vagy sárga szemeivel egy egzotikus ragadozóra emlékeztessen. RÉSZLETEK
Koprofágia: miért eszi meg a kutya a székletét? Egyes kutyák különösen szeretik a növényevők ürülékét, mint például a nyulakét, őzekét és a lovakét. Mások szeretik kitakarítani a macska almát, és vannak olyan kutyák is, amelyek kizárólag fagyott kutyaürüléket esznek. RÉSZLETEK
Jelek, amik hasnyálmirigy-gyulladásra utalnak a kutyádnál A kutyáknál kialakuló hasnyálmirigy-gyulladás gyakran a túlsúly, a túletetés következménye, de hogyan vehetjük észre, mik a tünetek? RÉSZLETEK