5766. Virsli és főzőkolbász nélkül nincs kerti partizás
A borjú, sertés, baromfi virslik és főzni való kolbászok a legkedveltebb hústermékek. Sokáig elállnak, hihetetlenül finomak és gyorsan, változatosan készíthetők el.
A borjú, sertés, baromfi virslik és főzni való kolbászok a legkedveltebb hústermékek. Sokáig elállnak, hihetetlenül finomak és gyorsan, változatosan készíthetők el.
A szakáll karaktert ad. A szakáll férfiassá tesz. A szakáll jó döntés. Hogy valóban így legyen, jól kell megválasztani a fazont, aminek az egyéni stílushoz kell igazodnia. A jófiúhoz nem illik a hosszú, motoros szakáll, ahogy a rockerekhez sem a porondmesteres fazon. Elsősorban persze az a lényeg, hogy jól érezd magad, ne feszengj a megjelenésed végett.
A teacserje, ez a több ezer éve termesztett növény (Camellia Sinensis) adja az oly sok ember számára élvezetet és gyógyulást hozó italt. A tea mára már a világ második legnépszerűbb itala. Napjainkban közel 3000-féle tea közül válogathatnak az ínyenc fogyasztók, azonban ez nem mindig volt így.
Alig van napszámos, aki nettó 260 ezer forintért betakarítaná a zöldséget és a gyümölcsöt. A munkaerő-hiány közel 100 milliárd forintos kárt okoz az ágazatnak.
Noha a nyár sokkal inkább a kert használatáról, úgy mint a pancsolás, napozás, grillezés szól, megesik, hogy valaki most jut csak el oda, hogy füvesítsen. Ő majd a következő nyarat élvezheti a szép, rendezett udvarában.