411. Zöld paradicsom érlelése házilag: így biztosan bepirosodik
A zöld paradicsom is beérik egy kis odafigyeléssel. Hoztunk kettő biztos módszert!
A zöld paradicsom is beérik egy kis odafigyeléssel. Hoztunk kettő biztos módszert!
Idén is megrendezi az immár hagyománnyá vált éves tobozszüretét a Folly. Ezúttal advent harmadik hétvégéjén, 2021. december 11-én vezetett túrák során fogják leszedni az öthektáros arborétum szüretelésre váró, atlasz- és himalájai cédrusainak, valamint az óriástobozú fenyők tobozait, egyes, több mint tízméteres fák esetében speciális eszközökkel, alpintechnikával.
Idehaza kétféle ember létezik: az egyik, aki az ebédet nem tudja elképzelni leves nélkül, a másikról pedig mi nem hallottunk, szóval inkább nézzük az első embertípust.
Ugyan Magyarországon az időjárást elnézve már szinte tavasz van, de ettől függetlenül a minket körülvevő magashegységek sípályáin még javában tart a szezon. Ha most szeretnél megtanulni síelni vagy snowboardozni, egyáltalán nem kell lemondanod erről az elképzelésedről, és akkor sem kell jövő évre halasztanod ezt a tervedet, ha csak pár hét múlva tudsz nekivágni az utazásnak.
Előző írásunkban egy nem mindennapi közösségi kertben jártunk, a főváros tizennegyedik kerületében. Ezúttal a városi édenkert ötletgazdájához, a gangos bérház első emeletére csengetünk be, ahol a szorgalmas alkotótól megtudjuk, hogyan készülnek üvegbe zárt aprócska kertjei.