-
karbantartó
-
Hentes, konyhamészáros
-
Kőműves
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
könyvelő, bérszámfejtő
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Ács / faépítő
2024. 09. 17
-
Teszt operátor
2024. 09. 18
-
Ügyfélforgalmi Munkatárs | Szentes
2024. 09. 17
-
Senior Sales Manager
2024. 09. 18
-
Dohánybolti-lottózói eladó
2024. 09. 18
-
Segéd felszolgáló
2024. 09. 18
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A bográcsos húsos káposzta elkészítése
- Az olajjal kikent bográcsba terítjük a savanyú káposzta felét. Rátesszük a kisebb darabokra vágott húsféléket és a kolbászt, rászórjuk a fekete borsot és a babérleveleket.
- Beborítjuk a maradék káposztával, kicsit megsózzuk. Fölöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a húsok mind megpuhulnak.
- Héjában főtt vagy fóliában sült burgonyát adunk mellé.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 42. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés