-
Műszaki mérnök, technikus
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
mérlegképes könyvelő
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Remote Golang Developer @ Antal
2024. 04. 25
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Gyorséttermi Diákmunka A Burger King-Ben. - Kaposvár
2024. 04. 25
-
Adminisztrátor
2024. 04. 25
-
Gyorséttermi Diákmunka A Burger King-Ben. - Oktogon
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Tavaszi káposztasaláta curryvel
Hozzávalók:
-
- 1-2 szál sárgarépa
- 1 alma
- egy marék mazsola
- 3 dl tejföl
- majonéz
- curry
- só
- bors
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük és besózzuk, majd 15 percig állni hagyjuk. Ezután kinyomkodjuk, és hozzá tesszük a szintén lereszelt répát. Összekeverjük a majonézt, tejfölt, a fűszerekkel, a mazsolával és a kis kockára vágott almával. Ha kész, ráöntjük a mártást a káposztára. Ha már állt egy kicsit a hűtőben, és összeértek az ízei, még finomabb!
értékelés