-
OPS asszisztens/diszpécser
-
Panzióvezető (bentlakással)
-
mérlegképes könyvelő
-
szakács, főzőnő,konyhai kisegítő
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
laboratóium analitikus
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Lángvágó
2023. 03. 31
-
Risk Engineer
2023. 03. 30
-
Oktatási sales szakember
2023. 03. 30
-
Client Service Director
2023. 03. 31
-
Karbantartó mérnök
2023. 03. 31
-
MES / IT Technikus
2023. 03. 31
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hozzávalók: 30 dkg márványsajtkrém, 2-3 szál friss bazsalikom, 2 db fehér karalábé, só, őrölt fehér bors.
A márványsajttal töltött karalábé elkészítése
- Először a karalábékat kettévágjuk, és kiszedjük a belsejüket.
- A kiszedett belsőt kicsire vágjuk, és beletesszük abba a vízbe, amiben megfőztük a karalábékat.
- Miután megfőttek, kirakjuk őket egy tányérra. Utána a sajtkrémet belerakjuk egy kis tálba.
- A bazsalikomot apróra vágjuk, és hozzáadjuk a sajthoz, egy kis tejszínt vagy natúr joghurtot adunk hozzá.
- Beletesszük a sót és az őrölt fehérborsot, és jól összekeverjük.
- A fodros végű kinyomó zsákba tesszük, és belenyomjuk a karalábé belsejébe.
- A tetejére díszítésképpen fekete olivabogyót, mellé pedig fodros lila káposztát rakhatunk. Az olivabogyó mellé mentalevél is kerülhet.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 10. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés