-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
fogászati szakasszisztens
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Kertigép Értékesítő
-
sofőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Tengeri telepítési technikus szakember
2024. 04. 17
-
Junior Finance Business Partner
2024. 04. 17
-
Pénzügyi - Számviteli Munkatárs | Győr
2024. 04. 17
-
Gépész karbantartás tervező technikus
2024. 04. 17
-
Termékfejlesztő-beszerző (háztartási kisgépek)
2024. 04. 17
-
Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 04. 17
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A márványsajttal töltött karalábé elkészítése
- Először a karalábékat kettévágjuk, és kiszedjük a belsejüket.
- A kiszedett belsőt kicsire vágjuk, és beletesszük abba a vízbe, amiben megfőztük a karalábékat.
- Miután megfőttek, kirakjuk őket egy tányérra. Utána a sajtkrémet belerakjuk egy kis tálba.
- A bazsalikomot apróra vágjuk, és hozzáadjuk a sajthoz, egy kis tejszínt vagy natúr joghurtot adunk hozzá.
- Beletesszük a sót és az őrölt fehérborsot, és jól összekeverjük.
- A fodros végű kinyomó zsákba tesszük, és belenyomjuk a karalábé belsejébe.
- A tetejére díszítésképpen fekete olivabogyót, mellé pedig fodros lila káposztát rakhatunk. Az olivabogyó mellé mentalevél is kerülhet.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 10. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés