Hogyan készül a patisszonos halfasírt?
A patisszonos fasírt hozzávalói: 30 dkg lebőrözött, ledarált halhús, 30 dkg zsenge, lereszelt patisszon, 2 tojás, zsemlemorzsa, só, bors, olaj.

A patisszonos fasírt elkészítése

  • A darált halhúst összekeverjük a kinyomkodott reszelt patisszonnal, a tojásokkal, 2 marék zsemlemorzsával, sóval, borssal.
  • Az alaposan összedolgozott masszából kis gombócokat formálunk, zsemlemorzsában megforgatjuk őket, és forró olajban kisütjük
  • Párolt zöldségekkel kínáljuk.

 

Piaci árak - 24. hét


Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

 

belfoldi-24

kulfoldi-24

fejes-salata

patisszon

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.

Megosztás

Hozzászólások

Édenkertész válaszol

Nagylevelű fikuszom oldalhajtàsàt milyen mòdon gyökereztethetném?

Légbujtással megfiatalíthatók azok a szobanövények, amelyek vastag szárat nevelnek

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Illatos

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.