-
fogászati szakasszisztens
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Takarító
-
sofőr
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Cluster Digital and Media Manager
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Business Analyst - Budapest VI. kerület
2024. 04. 20
-
Festékbekeverő Operátor - Oroszlány
2024. 04. 20
-
Rendszertámogató mérnök (IT alkalmazásüzemeltető)
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A patisszonos fasírt elkészítése
- A darált halhúst összekeverjük a kinyomkodott reszelt patisszonnal, a tojásokkal, 2 marék zsemlemorzsával, sóval, borssal.
- Az alaposan összedolgozott masszából kis gombócokat formálunk, zsemlemorzsában megforgatjuk őket, és forró olajban kisütjük
- Párolt zöldségekkel kínáljuk.
Piaci árak - 24. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés