-
Panzióvezető (bentlakással)
-
KONYHALÁNY
-
OPS asszisztens/diszpécser
-
Budapest- Crystal női divat üzletben 8 órás eladó/ webshop asszisztens
-
szakács, főzőnő,konyhai kisegítő
-
Takarító
-
Víz-, gáz-, szellőzés és központi fűtés szerelő
-
Szerviz adminisztrátor
2023. 03. 28
-
Karbantartó / Karbantartó - Villanyszerelő
2023. 03. 28
-
Bankfióki irattározási diákmunka - több helyszínen
2023. 03. 28
-
Bid Expert
2023. 03. 28
-
Ingatlan értékesítő
2023. 03. 28
-
Supply Chain Coordinator with French
2023. 03. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Karfiol saláta: Sós vízben megfőzünk, a főzővízben hagyunk kihűlni egy kiló rózsáira szedett karfiolt, majd alaposan lecsepegtetve tálba tesszük. Simára keverünk két evőkanál borecetet egy kiskanál mustárral, egy gerezd tört fokhagymával, sóval, őrölt borssal, egy kiskanál ketchuppel és egy mokkáskanálnyi őrölt rozmaringgal. Vékony sugárban, kevergetve, belecsurgatunk nyolc evőkanál olajat, hogy szép opálos legyen, és a karfiolra öntve jégbe hűtjük és hidegen tálaljuk.
Piaci árak: 2010. május 12.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010-19. hét
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán