-
Dohánybolti eladó
-
Iskolatitkár
-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Épületgépészet
-
Jogi asszisztens
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Karbantartó
2023. 02. 01
-
Professional Hiring Intern
2023. 02. 02
-
Minőségbiztosítási mérnök- gyártási területen
2023. 02. 01
-
Reporting Expert - Snowflake system
2023. 02. 02
-
Logisztikus gyakornok
2023. 02. 02
-
IT Procurement Specialist - German speaking
2023. 02. 02
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Karfiolkrémleves: 1 fej karfiol, 1 fej vöröshagyma, 1 ek. olíva olaj(vagy hidegen sajtolt olaj), só, bors, petrezselyem. Elkészítés: A hagymát dinszteljük meg az olajon, majd tegyük hozzá a feldarabolt karfiolt és pároljuk kicsit. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje és főzzük meg. Tűzről levéve fűszerezzük, majd botmixerrel turmixoljuk össze. (Ha túl sok rajta a víz, akkor kicsit öntsük le róla, és akkor adagoljuk vissza, ha a leves túl sűrű lenne.) Tálaláskor szórjunk reszelt sajtot a tetejére, picit beakhatjuk a sütőbe is, hogy ráolvadjon a sajt. Fokhagymás pirítóssal, vagy sajtos pirítóssal tálaljuk.
Piaci árak: 2010. szeptember 02.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 35. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.