-
Fogászati asszisztens
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Lovász állás
-
Személy- és vagyonőr
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Hentes
-
CNC esztergályos
2023. 09. 28
-
Recepciós, Irodai Asszisztens | Budaörs
2023. 09. 28
-
Projektmérnök (Tata régió)
2023. 09. 28
-
Leltározó, anyagmozgató
2023. 09. 28
-
HR gyakornok
2023. 09. 28
-
Raktári kisegítő
2023. 09. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Karfiolkrémleves: 1 fej karfiol, 1 fej vöröshagyma, 1 ek. olíva olaj(vagy hidegen sajtolt olaj), só, bors, petrezselyem. Elkészítés: A hagymát dinszteljük meg az olajon, majd tegyük hozzá a feldarabolt karfiolt és pároljuk kicsit. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje és főzzük meg. Tűzről levéve fűszerezzük, majd botmixerrel turmixoljuk össze. (Ha túl sok rajta a víz, akkor kicsit öntsük le róla, és akkor adagoljuk vissza, ha a leves túl sűrű lenne.) Tálaláskor szórjunk reszelt sajtot a tetejére, picit beakhatjuk a sütőbe is, hogy ráolvadjon a sajt. Fokhagymás pirítóssal, vagy sajtos pirítóssal tálaljuk.
Piaci árak: 2010. szeptember 02.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2010. 35. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.