
Hozzávalók: 4 csupor kimagvazott kockára vágott görögdinnye, 1/3 csupor apróra vágott, mentalevél, 3 csupor friss málna, 1 evőkanál méz, 2 teáskanál citroé.
A görögdinnyés-mentás málnasaláta elkészítése
A görögdinnye kockákat helyezzük egy nagy tálba. Szórjuk rá az apróra vágott mentaleveleket, majd keverjük hozzá a málnát is. Egy kis edényben jól keverjük össze a mézet és a citromlevet, majd öntsük rá a gyümölcssalátára.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 28. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.