-
Extruderkezelő
-
konyhai kisegítő
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Iskolatitkár
-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Épületgépészet
-
Adminisztrátor
-
Csomagoló - Anyagmozgató | Bicske
2023. 02. 03
-
Raktárvezető helyettes
2023. 02. 04
-
Targoncavezető
2023. 02. 02
-
Sales representative
2023. 02. 05
-
Bérszámfejtő
2023. 02. 05
-
Pályakezdő Műszaki Mérnököket
2023. 02. 05
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az ecetes-zelleres bolgár paprika különösen finom nyalánkságnak számít, ha finom levessel vagy töltött káposztával együtt tálaljuk.
Hogyan készül az ecetes-zelleres bolgár paprika?
Hozzávalók:
- 1 kg bolgár paprika
- 1 nagyobb zeller
- fél liter, 9 fokos ecet
- 1 l víz
- 3 kanál só (jódmentes)
- 4 kanál méz
- néhány szem bors
Az ecetes-zelleres bolgárpaprika elkészítése:
- Mosd meg a paprikát, és karikázd fel.
- A zellernek a leveleit használd fel, daráld apróra, a gumóját pedig vágd fel karikákra, a maradékot pedig vagdald nagyobb kockákra.
- Tedd az egészet egy edénybe, és keverd jól össze.
- Mosd el, és fertőtlenítsd az üvegeket, majd tedd bele a paprikát és a zellert.
- Forrald fel az ecetet a vízzel, a sóval és a borszemekkel, és öntsd forrón az üvegekbe. Hogy nehogy eltörjenek, helyezd előbb az üvegeket rozsdamentes tálcára.
- Tedd rá a tetejét és terítsd le egy vastag törölközővel.
- Hagyd úgy amíg meghűl, majd tárold a kamrában.
Piaci árak: 2011. január 12.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 1. hét




Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés