-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Hideghívó
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
közjegyzőhelyettes
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Értékesítő - Megemelt bérrel (Mezőtúr )
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Első eladó
2024. 07. 27
-
Sportpálya-karbantartó
2024. 07. 27
-
Ingatlanfejlesztési menedzser
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Fűszerüzemet avattak Nagytarcsán](https://www.edenkert.hu/zold-biznisz/5865/kiskep/fuszeruzem-nagytarcsa.jpg)
Saját laboratóriumában, a szigorú nemzetközi élelmiszerszabványnak (International Food Standard, IFS) és az uniós előírásoknak egyaránt megfelelve fejleszti minimális adalék- és ízfokozó anyagot tartalmazó termékeit az Innovofoods Zrt. A százszázalékban magyar tulajdonban álló cég ma adta át 1000 négyzetméteres gyártócsarnokát: a nyolcórás műszakonként 10 tonnás keverési kapacitású üzem félmilliárd forintos beruházásból épült meg Nagytarcsán.
![fuszerek fuszerek](https://www.edenkert.hu/upload/2/article/5865/fuszerek.jpg)
„A magyar gazdaság húzóerejét a kis- és középvállalkozások adják, amelyeket főképp innovatív szemléletük segíthet hozzá ahhoz, hogy a nemzetközi piacokon is sikeresek legyenek” – szögezte le a Külgazdasági és külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára a gyáravatón. Magyar Levente ezzel arra is utalt, hogy az Innovofoods csökkentett kémiai terhelésű termékeivel az exportpiacokat is megcélozza, első körben orosz, kínai és azerbajdzsáni érdeklődők igényeit kielégítve.
![innovofoods innovofoods](https://www.edenkert.hu/upload/2/article/5865/innovofoods.jpg)
„A fejlesztés és az innováció nem csupán az informatikában követel magának helyet, hanem az egészségtudatos táplálkozásban is. Épp ezért a legmodernebb eszközökkel és eljárással, az aktuális fogyasztói igényeknek megfelelően, az egészségtudatos életmódhoz illeszkedő receptúrákkal, saját fejlesztőcsapatunk segítségével alakítjuk termékválasztékunkat” – mondta az üzem megnyitóján Merczel Tibor, az Innovofoods vezérigazgatója. Annak érdekében, hogy az alapanyagok természetes ízvilága minél inkább érvényesülhessen, a cégnél minimalizálják a só- és nátriumtartalmat, a mesterséges ízfokozókat és adalékanyagokat pedig szintén a lehető legalacsonyabb szintre szállítják le. A cég kiemelt hangsúlyt fektet a minőségbiztosításra is: a felhasznált alapanyagokat ellenőrzött, az IFS-en túlmenően ISO és BRC (British Retailers Consortium) tanúsítványokkal rendelkező beszállítóktól szerzik be. Külön gondot fordítanak a termékminták ellenőrzésére a helyszíni laboratóriumban, ahol minden alapanyag kémiai, élelmiszer kémiai, mikrobiológiai és organoleptikus vizsgálaton esik át.