-
Kőműves
-
Pénzügyi tanácsadó
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Könyvelő
-
Bolti Eladó
-
Futár
-
Autóalkatrész értékesítő
-
Targoncavezető (CE) targoncával
2024. 10. 08
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Részmunkaidő (4 Óra) | 1075 Budapest, Károly Körút 25.
2024. 10. 11
-
Portugál nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 10. 12
-
Holland nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 10. 12
-
Facility Engineer - Nyírbátor
2024. 10. 12
-
Store Manager
2024. 10. 12
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Grill fűszerkeverék receptje:
Ilyen grill fűszerkeveréket készen is vehetünk, de mivel az ilyen készítmények már tartalmaznak sót, utánfűszerezésre nem igen alkalmasak. A saját készítésű grill fűszerkeverékünkkel viszont közvetlenül tálalás előtt is meghinthetjük a sülteket, amolyan asztali utánfűszerezésre is kiváló lesz.
A pikáns verzióban a chili-por és a Cayenne-i bors képezi a grill fűszer alapját, tehát ha ilyet szeretnénk ebből a két fűszerből kerüljön több a keverékünkbe.
A grill fűszerkevér elkészítése
Egy tálkában összekeverünk ízlés szerinti mennyiségben (a kedvencekből többet használva).
-
- zellermag
- feketebors
- szerecsendió
- vöröshagyma
- fokhagyma
- majoránna
- rozmaring
- chili por
Grillezz:
Olasz pizza fűszerkeverék receptje
Egy tálkában összekeverünk ízlés szerinti mennyiségben:
-
- bazsalikom
- majoránna
- paprika
- paradicsom
- fokhagyma
Ugyanez a keverék kerül Olaszországban a levesekbe, mártásokba, salátákhoz, paradicsomételekbe, a vagdalt húsokba, a pizzára, és a szárnyas ételekre. Ebből a keverékből nagyon finom spagettiszószt is lehet készíteni, pillanatok alatt. Egy titka van csak, takarékosan kell bánni az ételek fűszerezésével, mert az olasz konyha a "tiszta ízeket" szereti, vagyis kevésbé fűszerez, de hangsúlyosabb ízvilágot létrehozó fűszerekkel.