-
Óvodai kertész
-
mérlegképes könyvelő
-
Értékesítési vezető
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Takarító
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Gödöllő
2024. 04. 26
-
Pénzforgalmi Munkatárs | 1066 Budapest, Oktogon Tér 3.
2024. 04. 26
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1152 Budapest, Szentmihályi Út 131. (Pólus Center)
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A finom puliszka készítésének receptje:
Tejjel, lekvárral, vagy hagymás paprikás vajjal fogyasztjuk.
Puliszkapuding
Ugyanúgy készül, mint az előbbi puliszka, csak mikor megfőtt, közé keverünk egy kávéskanál cukrot, és 1 tojásfehérje keményre vert habját. Még a tűzhely tetején keverjük közé, és ezután kihűtjük.
2 dl tejből 1 tojássárgájával 2 kávéskanál cukorral, kis vaníliával krémet főzünk. A kihűlt puliszkát mély tálba borítjuk és a sodót ráöntjük. Gyümölccsel és mézzel készítve is nagyon finom.
értékelés