-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
sofőr
-
Elektronikai műszerzés
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Takarító
-
mérlegképes könyvelő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Medior tesztelő @ Abesse Zrt.
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Öntő / olvasztár - Székesfehérvár
2024. 04. 26
-
Gépbeállító - Polgárdi
2024. 04. 26
-
Pénzügyi és szervezési előadó - Veszprém
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A narancslepény receptje
Hozzávalók:
- 7 tojás
- 5 dkg reszelt citromhéj
- 14 dkg vaj
- 1 dl narancslé
- 20 dkg cukor
- 5 dkg kakaópor
- 14dkg liszt
A narancslepény elkészítése
7 tojásfehérjét kemény habbá verünk. 4-5 dkg reszelt friss narancshéjat, 14 dkg vajat, 1 dl narancslevet 20 dkg cukorral habosra keverünk. 5 dkg kakaóport, és 14 dkg lisztet összevegyítünk, ezt hozzáadjuk a fele habhoz, jól összekeverjük, a másik fele habot pedig könyedén hozzávegyítjük. Egy kisebb zsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk, forró sütőbe tesszük, lassú tűznél megsütjük (160 C-os). Ha megsült, melegen csokoládé mázzal bevonjuk. Ujjnyi szeletekre vágjuk.
értékelés