-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Értékesítő
-
recepciós
-
Műszaki ügyintéző
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Gépjárművezető ('B+E' / 'C+E') munkatárs
-
Targoncavezető (CE) targoncával
2024. 10. 08
-
Pénzforgalmi Munkatárs | Részmunkaidő (4 Óra) | 1075 Budapest, Károly Körút 25.
2024. 10. 11
-
Portugál nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 10. 12
-
Őszi diákmunka regisztráció
2024. 10. 12
-
Holland nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs
2024. 10. 12
-
Facility Engineer - Nyírbátor
2024. 10. 12
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A narancslepény receptje
Hozzávalók:
- 7 tojás
- 5 dkg reszelt citromhéj
- 14 dkg vaj
- 1 dl narancslé
- 20 dkg cukor
- 5 dkg kakaópor
- 14dkg liszt
A narancslepény elkészítése
7 tojásfehérjét kemény habbá verünk. 4-5 dkg reszelt friss narancshéjat, 14 dkg vajat, 1 dl narancslevet 20 dkg cukorral habosra keverünk. 5 dkg kakaóport, és 14 dkg lisztet összevegyítünk, ezt hozzáadjuk a fele habhoz, jól összekeverjük, a másik fele habot pedig könyedén hozzávegyítjük. Egy kisebb zsírozott, lisztezett tepsibe simítjuk, forró sütőbe tesszük, lassú tűznél megsütjük (160 C-os). Ha megsült, melegen csokoládé mázzal bevonjuk. Ujjnyi szeletekre vágjuk.
értékelés