-
Értékesítési vezető
-
Óvodai kertész
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Takarító
-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Finance Officer
2024. 04. 27
-
Indirekt beszerző
2024. 04. 27
-
Árufeltöltő
2024. 04. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Gesztenyés tepsis burgonya recept
Hozzávalók:
- fél kiló gesztenye
- fél kiló újkrumpli, apróbbakat válassz
- 3 gerezd fokhagyma
- kevés olívaolaj
- friss bazsalikom, jó sok
- kevés só, bors
Alaposan mossuk meg a krumplikat, a mosogatószivaccsal dörzsöljük őket patyolattisztára! Után a gesztenyével és a pucolatlan fokhagymával tegyük egy tepsibe, locsoljuk meg 2-3 kanál olívaolajjal, és kézzel alaposan keverjük össze. Ezután szórjunk rá jó sok friss bazsalikomot, egy kevés sót, öntsünk alá 2 deci vizet, fedjük le a tepsit alufóliával, és kb 180 fokos sütőben pároljuk 40 percen keresztül. Ha a krumpli megpuhult (villával tudod ellenőrizni), vegyük le a fóliát, és süssük pirosra a tetejét.
És készen is van! Hagyjuk pár percet hűlni, és már lehet is csipegetni!
értékelés