-
Könyvelő asszisztens
-
Bolti eladó
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Kertigép Értékesítő
-
mérlegképes könyvelő
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
German speaking Dispatcher / Service Coordinator @ ZaWin (Martin Engineering AG)
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Java fejlesztő (Német nyelvtudással) @ Profession Services
2024. 04. 26
-
Senior Software Engineer, Web @ Speechify
2024. 04. 26
-
Junior Legal Specialist @ Pronovix Hungary Kft.
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borban párolt húsos káposzta elkészítése
Az olajjal kikent bográcsba terítjük a savanyú káposzta felét. Rátesszük a kisebb darabokra vágott húsféléket és a kolbászt, majd rászórjuk a fekete borsot és a babérleveleket. Ezután beborítjuk a maradék káposztával, kicsit megsózzuk. Fölöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ellepje, majd lassú tűzön addig főzzük, míg a húsok mind megpuhulnak. Héjában főtt vagy fóliában sült burgonyát adunk mellé.
Piaci árak - 6. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.