Főzzünk házias borsólevest! - Piaci árak

Főzzünk házias borsólevest! - Piaci árak
Házias borsóleves: 500 g új borsó, 100 g sárgarépa, 100 g petrezselyem, egy fej vöröshagyma, 2 l víz, ízlés szerint só, bors. A vöröshagymát apró kockákra, a sárgarépát nagyobbakra vágjuk. A borsót megtisztítjuk, a petrezselymet is kockázzuk. A zöldségeket pároljuk meg, majd levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és a 6 evőkanál lisztet adjunk hozzá és keverjük csomómentesre. Majd felöntve vízzel, időnként kevergetve puhára főzzük. Sóval, borssal, ízesítjük.

Piaci árak: 2010. május 28.

 

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.

2010. 21. hét

 

zgy info 2010. 21. hét
piaci árak 2010.21.hét
zöldség árak 2010.21.hét
kínai kel ára 2010.21.hét

 

Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán

értékelés