-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
takarító
-
Vagyonőr Tiszafüred
-
CNC operátor / programozó
2024. 08. 30
-
Job in Germany: Informatiker (m / w / d) im Business Continuity Management
2024. 09. 15
-
Autószerelő
2024. 09. 13
-
Job in Germany: Network Administrator or IT System Administrator (m / f / d)
2024. 09. 15
-
Személy-és vagyonőr
2024. 09. 15
-
Ügyfélkapcsolati menedzser
2024. 09. 15
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A borleves elkészítése:
Hozzávalók:
4dl fehér bor
3 tojás
8 dkg cukor
reszelt citromhéj
2 dl meleg víz
A három tojássárgáját 8 dkg cukorral habosra keverünk. Adunk hozzá reszelt citromhéjat, majd a 4 dl borral és a 2dl meleg vízzel felengedjük. Lassú tűzön addig keverjük egy habverővel, amíg fel nem fő. Ha felfőtt, hideg vízbe állítjuk, és megvárjuk amíg kihül. Leginkább hűtve tálaljuk, de melegen is kiváló. Tejszínnel tálaljuk.
értékelés