Padlófelújítás fóliával

A lakásfelújítás nem kis feladat, hiszen már egy kisebb átalakítás is sok pénzbe kerülhet, és kosszal, felfordulással jár. Ha építkezünk vagy felújítjuk otthonunkat, akkor biztosan szembesülünk azzal, hogy nehezen vagy alig lehet megfelelő embert találni a szakmunkák elvégzésére. Szerencsére azonban lehetőségünk van arra is, hogy a kisebb és egyszerűbb felújítási munkákat mi magunk végezzünk el. Ha lakásunk megújítása a cél, akkor ezt a bútor, ajtó, csempe, üveg, de akár a padlófelületek burkolásával is könnyedén elérhetjük. Ne a klasszikus burkolásra gondoljunk, hanem a sokoldalú, öntapadós fólia alkalmazására!

Hogyan dekoráljunk vászonfotóval?

Van jó pár fényképed, amit ki szeretnél tenni a lakásodban? Már össze is gyűjtötted őket, de még nem döntötted el, hogy milyen módon kellene felhasználnod? Adunk néhány remek tippet a tökéletes otthon érdekében.

A páratartalom optimális szinten tartása, hogyha csecsemő érkezik a családba

Amikor pici baba érkezik a családba, akkor az élet bizony fenekestül felfordul. Akad azonban egy olyan szempont, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ez pedig a gyerekszobában általánosan uralkodó páratartalom.Ebben a bejegyzésben meg fogjuk mutatni, hogy miért számít kifejezetten károsnak a gyerekszobában a túlságosan magas, valamint a túlzottan alacsony páratartalom. A cikk végén pedig konkrét megoldást is javaslunk, amelyet alkalmazva hosszú távon szüntethető meg a probléma.

A design és a biztonság szempontjából egyaránt hasznos kültéri lámpák

Kültéri lámpát ma már nemcsak a funkcionalitása miatt vásárol az ember, hanem az esztétikai szempontok is fontos szerepet játszanak a választásban. Főként úgy, hogy a modern változatok alkalmazásával egészen igényes összhatás valósítható meg. Cikkünkben a kültéri lámpák sokszínű választékához igyekszünk kedvet csinálni, egyúttal a felhasználás fontosabb szempontjait is fókuszba helyezzük.

Édenkertész válaszol

Van egy 3 éves mikulás virágom. kicsit felkopaszodott, de még mindig szép. Hogyan metszem?

Nyugodtan vágja vissza a hajtásokat 15 cm-es magasságban. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Illatoznak

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.