Kinek ajánljuk a láthatatlan fogszabályozást?

A fogszabályozó készülékek legtöbbünk gyerekkorának részei. A szerencsésebbeknek csak ekkor van szüksége nagyobb fogorvosi beavatkozásokra és ezekkel együtt fogszabályozó készülékre. Néhány páciensnek azonban szüksége lehet akár felnőtt korban is rá. Az persze már egy egészen más kérdés, hogy a legtöbb dolgozó ember nem szívesen veszi egyáltalán fontolóra, hogy felhelyeztessen egyet, hiszen egy üzletember akár a hitelességét is veszítheti egy kamaszos fogszabályozó készülékkel a fogsorán mosolyogva.

Hogyan érheted el a pénzügyi szabadságot, ami mellett a hobbidnak élhetsz?

Valószínűleg kevés olyan embert hord a Föld a hátán, aki ne szeretne gazdag lenni. Az önérzetesebbek persze azonnal kijelentenék, hogy nekik nem is igazán a pénzre van szükségük, hanem azokra az élményekre, amiket megvehetnek rajta: egy világ körüli útra, vagy arra, hogy segítsenek a rászorulókon. Akárhogy is, a tapasztalat azt mutatja, hogy pénzből sosem elég, mert akinek van, az még többet akar – mintha az ördögi körből nem lehetne kiszállni.

Repülni vágysz? Hát szállj!

Ha annyit hallgattad, hogy “Szállj velem..”, hogy kedvet kaptál a repüléshez, akár repülővel, akár ejtőernyővel vagy épp hőlégballonnal, akkor ne habozz, keresd meg az életre szóló élményt!

Édenkertész válaszol

Jukkám törzse puhul, levelei sárgulnak. . .

Télen a kevesebb napfény miatt hűvösebb klímát kívánna.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Napraforgó

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.