Egyre inkább racionális döntés lesz az elektromos fűtés használata

Bő tíz esztendővel korábban talán még joggal nevezték drágának, napjainkra azonban egyértelműen költséghatékonnyá vált az elektromos fűtés. Nemcsak a fenntartással kapcsolatos ráfordítások estek vissza drasztikusan, hanem a beüzemelés is jóval olcsóbb lett. Cikkünkben tehát konkrét érveket sorakoztatunk fel az elektromos fűtés kiváló ár-érték aránya mellett, egyúttal a kifejezetten népszerűnek számító módozatait is be fogjuk mutatni.

Otthoni játszótér kialakítása

A gyerekek számára ideális hely a játszótér, ahol végre kitombolhatják magukat. A friss levegőnek és a sok mozgásnak hála, az esti altatással sem lesz valószínűleg gond, így mind a szülők, mind a gyerekek profitálnak a játszótéren eltöltött időből. Azonban van úgy, hogy a játszótér messze található, vagy a temérdek házimunka mellett már nincs hangulata a szülőnek még egy délutáni házon kívüli programhoz. Ilyenkor a legjobb megoldást az jelentheti, ha kialakítunk otthon a csemeték számára egy otthoni játszóteret.

Halloween tökfaragás lépésről-lépésre

A Halloween ünnepére a mulatságos töklámpások elkészítéséhez az egyik legfontosabb lépés a kezdet, vagyis a megfelelő tök kiválasztása. Ugyanis nem mindegy, milyen és mekkora tököt választunk a remekművünkhöz. A régi hagyományt szórakoztató folytatni, arról nem is beszélve, hogy mennyire várják és szeretik a kicsik és mi nagyok is.

Édenkertész válaszol

Plumériámat cserépben kint tartjuk a fedetlen teraszon, levelein sötétbarna pöttyök jelentek meg. . .

A hideg párás, ködös idő miatt valamilyen gomba jelent meg a leveleken. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Várunk!

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.