Egyre inkább racionális döntés lesz az elektromos fűtés használata

Bő tíz esztendővel korábban talán még joggal nevezték drágának, napjainkra azonban egyértelműen költséghatékonnyá vált az elektromos fűtés. Nemcsak a fenntartással kapcsolatos ráfordítások estek vissza drasztikusan, hanem a beüzemelés is jóval olcsóbb lett. Cikkünkben tehát konkrét érveket sorakoztatunk fel az elektromos fűtés kiváló ár-érték aránya mellett, egyúttal a kifejezetten népszerűnek számító módozatait is be fogjuk mutatni.

Száraz-vizes porszívók

Már hosszú évekkel ezelőtt is a porszívók körében a legjobb modellek voltak a száraz és vizes technológiával is működő kivitelek. Ez a tény a mai napig sem változott meg. Bármelyik ilyen üzemelésű gép elengedhetetlen kelléke a takarítási folyamatoknak. Otthon is hasznos lehet, de üzleti területen egyszerűen elengedhetetlen. Napjainkban a Viper LSU porszívó modellek jelenleg a technológia csúcsát jelentik.

A képminőség fontossága

Mindennapi életünk egy digitális világban zajlik. Mondhatni a képek korát éljük, melyek készítésére kiváló lehetőséget nyújtanak a modern kis elektronikai eszközök. A fénykép már nem jelent luxust a családok életében, nem kell fényképészhez fordulni a családi események megörökítéséhez, mert szinte mindenki zsebében lapul egy erre alkalmas eszköz. Azonban a képek későbbi felhasználását tekintve azok minősége abszolút nem elhanyagolható. Készíttethetünk belőlük papír képet, de a modern megoldásoknak köszönhetően a festővászonra nyomtatott képek átvették ezek helyét.

Végre megérkezett a Stranger Things 4. évada!

Még az új év előtt kezdünk lelkesedni, hiszen bejelentették: a Stranger Things 4. évada úton van felénk! Így hát elkezdtünk várni, várni és várni, mint Aranyhaj a toronyban, hogy végre megjelenjen legalább az előzetes. A Duffer testvérek hangulatos, régies stílusú, mégis újfajta történettel varázsolták el eddig is hétről hétre a rajongókat. Mert ugye ellentétben más sorozatmegosztókkal, a Netflixre hetente kerültek fel a részek. A negyedik évad tiszteletére tehát íme némi ismétlés, illetve egy király ötlet a rajongóknak!

Ezért számít elengedhetetlennek a megfelelő hőszigetelés

A lakóházunk hőveszteségének csaknem 25-40%-a távozik a falakon át, pedig ennek a nagy részét meg tudnánk takarítani utólagos homlokzati hőszigetelésen keresztül. Ezért is szenteltünk külön cikket a hőszigetelés fontosságának, rávilágítva egyúttal a kivitelezés során betartandó legfontosabb íratlan szabályokra.

Édenkertész válaszol

Vegesol eReS használható tavaszi lemosó permetezéshez?

A Vegesol R-t őszibaracknál csak virágzásáig szabad csak felhasználni. . .

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Fekete kökörcsin

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.