Hogyan rendezzük be a hálószobát?

A hálószoba berendezése egy igen kellemes és mókás tevékenység. A konyhával, nappalival és családi szobával ellentétben a hálószobánk egy magán tér, amelyet mindenki kénye kedve szerint rendez be. A hálószobának nyugtatónak és csendesnek kellene lennie.

Hogyan dekoráljunk zöld és piros színekkel?

Minden bizonnyal igen ritkán gondoltunk arra, hogy lakásunkat piros és zöld színekkel dekoráljuk. Lehet azért, mert úgy gondoltuk, hogy ez a két szín állandó ünnepi hangulatot árasztana a lakásunkban. Vajon tényleg így van?

Hogyan készítsünk golfhálót?

Szeretsz golfozni és érdekel, hogyan készíthetsz golfhálót? Ha szereted a kreatív feladatokat, és könnyedén tudod követni a tanácsokat, akkor ez a feladat tökéletes lesz a számodra!

13 meghökkentő lépcső a világból!

Mindig izgalmas, amikor olyan dolgot gondolunk újra, ami szinte megváltoztathatatlannak tűnik, például azért mert funkcionálisan már tökéletes. Ilyen a lépcső is. Sokan valószínűleg azon a véleményen vannak, ebből már aligha lehet újat, meglepőt készíteni. Az alábbiakban erre mutatunk cáfolatokat.

Édenkertész válaszol

Mit tegyek, hogy virágozzon az orchideám?

A Phalaenopsis fajok az ázsiai trópuson 200 - 400 m magasságig találhatóak meg, ezért folyamatos meleget és nyirkosságot kívánnak. Ugyanakkor fontos számukra az állandó légmozgás is.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Krókusz reggel

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.