A képminőség fontossága

Mindennapi életünk egy digitális világban zajlik. Mondhatni a képek korát éljük, melyek készítésére kiváló lehetőséget nyújtanak a modern kis elektronikai eszközök. A fénykép már nem jelent luxust a családok életében, nem kell fényképészhez fordulni a családi események megörökítéséhez, mert szinte mindenki zsebében lapul egy erre alkalmas eszköz. Azonban a képek későbbi felhasználását tekintve azok minősége abszolút nem elhanyagolható. Készíttethetünk belőlük papír képet, de a modern megoldásoknak köszönhetően a festővászonra nyomtatott képek átvették ezek helyét.

Végre megérkezett a Stranger Things 4. évada!

Még az új év előtt kezdünk lelkesedni, hiszen bejelentették: a Stranger Things 4. évada úton van felénk! Így hát elkezdtünk várni, várni és várni, mint Aranyhaj a toronyban, hogy végre megjelenjen legalább az előzetes. A Duffer testvérek hangulatos, régies stílusú, mégis újfajta történettel varázsolták el eddig is hétről hétre a rajongókat. Mert ugye ellentétben más sorozatmegosztókkal, a Netflixre hetente kerültek fel a részek. A negyedik évad tiszteletére tehát íme némi ismétlés, illetve egy király ötlet a rajongóknak!

Ezért számít elengedhetetlennek a megfelelő hőszigetelés

A lakóházunk hőveszteségének csaknem 25-40%-a távozik a falakon át, pedig ennek a nagy részét meg tudnánk takarítani utólagos homlokzati hőszigetelésen keresztül. Ezért is szenteltünk külön cikket a hőszigetelés fontosságának, rávilágítva egyúttal a kivitelezés során betartandó legfontosabb íratlan szabályokra.

Otthoni játszótér kialakítása

A gyerekek számára ideális hely a játszótér, ahol végre kitombolhatják magukat. A friss levegőnek és a sok mozgásnak hála, az esti altatással sem lesz valószínűleg gond, így mind a szülők, mind a gyerekek profitálnak a játszótéren eltöltött időből. Azonban van úgy, hogy a játszótér messze található, vagy a temérdek házimunka mellett már nincs hangulata a szülőnek még egy délutáni házon kívüli programhoz. Ilyenkor a legjobb megoldást az jelentheti, ha kialakítunk otthon a csemeték számára egy otthoni játszóteret.

Halloween tökfaragás lépésről-lépésre

A Halloween ünnepére a mulatságos töklámpások elkészítéséhez az egyik legfontosabb lépés a kezdet, vagyis a megfelelő tök kiválasztása. Ugyanis nem mindegy, milyen és mekkora tököt választunk a remekművünkhöz. A régi hagyományt szórakoztató folytatni, arról nem is beszélve, hogy mennyire várják és szeretik a kicsik és mi nagyok is.

Édenkertész válaszol

Mit tegyek, hogy virágozzon az orchideám?

A Phalaenopsis fajok az ázsiai trópuson 200 - 400 m magasságig találhatóak meg, ezért folyamatos meleget és nyirkosságot kívánnak. Ugyanakkor fontos számukra az állandó légmozgás is.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Krókusz reggel

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

2600 Vác, Cserhát u. 13.
1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.