Világítás a fürdőszobában

Otthonunk világítástechnikai tervezésekor a legtökéletesebbre törekszünk. Kisebb, de egyáltalán nem elhanyagolható helyiségünk a fürdőszobánk. Ha jobban belegondolunk, itt indítjuk napunkat és itt fejezzük be. Nem beszélve a számos veszélyforrásról, aminek e helyiségben vagyunk kitéve, ugyanis még egy egyszerű borotválkozás is okozhat kellemetlenségeket. Ezáltal igazán fontos, hogy fürdőnket jól megtervezett világítóberendezésekkel szereljük fel.

Grandiózus ARRI lámpa

A professzionális fényképezés elképzelhetetlen elegendő fény nélkül. A vakutól a reflektorig bőséges kínálatból választhatjuk ki a megfelelő fényforrást. Az elmúlt években a LED technika megjelenése újraírta a fényről alkotott fogalmainkat. Az utcai világítástól kezdve a lakossági felhasználáson át, a fotózás világítási lehetőségeit is tágította.

Milyen körülmények között tartsunk hörcsögöt vagy más rágcsálót?

Igen gyakori eset, hogy valaki eldönti, hogy rágcsálót fog tartani, de fogalma sincs arról, hogy mivel is jár ez. Éppen ezért mindenképp érdemes még a kiválasztás előtt alaposan tájékozódni arról, hogy milyen tartási körülményeket is igényel a kiválasztott rágcsáló. Nézzük meg, hogy milyen otthon az, ami a legjobb, ha várja az újonnan érkező kis kedvencet!

Tervezhető szilikon tok

Mikor beruházunk egy drágább okostelefonba, a nagy öröm hevében nem biztos, hogy azonnal eszünkbe jut az, hogy ezt a készüléket meg is kell védeni az esetleges károktól. Hiszen a véletlenül leeséstől kezdve, a karcolódáson át, egészen a vizes balesetekig bármi történhet vele, amik közül egyik sem tesz jót a telefonnak. Éppen ezért nagyon praktikus választás az egyedi, fényképes szilikontok.

Okoseszközök a kényelem és biztonság érdekében

A technológia folyamatos fejlesztéseinek hála, az életünk egyre több területén tudjuk hasznát venni a különféle okoseszközöknek. A segítségükkel például jobban oda tudunk figyelni az egészségünkre, könnyebben tájékozódhatunk a közlekedésben, vagy többféle módot találhatunk a szabadidő eltöltésére.

Édenkertész válaszol

Fűnyírótraktorhoz kapcsolható vontatott gyepszellőztető?

Az MTD gyepszellőztetője egy nagyon hasznos, nagy teljesítményű kerti gép, a levelében nem írta, hogy mekkora felületen szeretné használni, de már 1000 nm felet én mindenféle képen javaslom, mert nagyon hatékony jó gép.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.