-
karbantartó
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Titkárnő ügyintéző, adatrögzítő
-
Óvodapedagógus
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Vagyonőr Tiszafüred
-
Hentes, konyhamészáros
-
CNC operátor / programozó
2024. 08. 30
-
Pénzügyi munkatárs
2024. 09. 09
-
Áruátvételi Munkatárs | Szombathely
2024. 09. 09
-
Bolti kisegítő
2024. 09. 10
-
Targoncavezető pozíció Kecskeméten
2024. 09. 10
-
Audit labor munkatárs - Budapest XI. kerület
2024. 09. 10
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Banán szexi bundában, karamellszósszal
Hozzávalók:
- 4 db kisebb méretű banán
- 4 lap rétestészta
- 6 dl étolaj a sütéshez.
Karamellszószhoz:
- 30 dkg cukor
- 1 evőkanál vaj
- 3 dl tejszín.
Hámozzuk meg a banánokat, majd tegyük a széthajtott réteslapra. Göngyöljük fel, és a széleit kissé csavarjuk el, mintha szaloncukrot csomagolnánk.
Forrósítsuk fel az olajat egy kis lábasban, tegyük bele a becsomagolt banánokat, majd közepes lángon mindkét oldalát süssük ropogós pirosra. ha elkészült szedjük át egy konyhai kéztörlővel borított tányérra.
A karamellszószhoz szórjuk a cukrot egy kis lábasba, és hevítsük addig míg szép aranysárgára nem pirul. Tegyük hozzá a vajat, keverjük el benne, majd öntsük hozzá a tejszínt. Forraljuk pár percig, vegyük le a tűzről és hagyjuk kihűlni.
Tálaljunk egy sült banánt nagy tányérra, szórjuk meg porcukorral, majd a csorgassuk meg a karamellszósszal. Friss mentaággal dekoráljuk.