-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Kertigép Értékesítő
-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Bolti eladó
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Cluster Digital and Media Manager
2024. 04. 20
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Business Analyst - Budapest VI. kerület
2024. 04. 20
-
Festékbekeverő Operátor - Oroszlány
2024. 04. 20
-
Rendszertámogató mérnök (IT alkalmazásüzemeltető)
2024. 04. 20
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A bodzaszirup készítése
Általában gyógynövényként használják gombás fertőzések, megfázás és különböző betegségek gyógyítására, de a bodza édes íze és előnyös tulajdonságai egy csomó recepthez is hozzájárulnak. Otthon is egyszerűen lehet bodzaszirupot készíteni, ami lehetővé teszi számodra, hogy az édes ízével kísérletezz.
1. Lépés
Önts kb. 4 csésze vizet egy serpenyőbe. Vedd közepesre a lángot.
2. Lépés
Add a cukrot és a bodzát a serpenyő vízhez.
3. Lépés
Főzd lefedve 15-20 percig.
4. Lépés
Kavard meg a keveréket és zúzd össze az apró bogyókat. Hagyd a bogyókat még 30 percig, fedetlenül főni.
5. Lépés
Öntsd a forró bodza szirupot egy sütire, majd koronázd meg az egészet egy púpozott kanál tejszínhabbal.