-
Szociális gondozó és ápoló, házi segítségnyújtás Budapesten
-
Épületgépészeti Munkalehetőség
-
Adminisztrátor, kapcsolattartó
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
takarító
-
Könyvelő
-
Hegesztőrobot-kezelő hollandiai munkavégzésre
2024. 09. 16
-
Analitikus könyvelő munkatárs
2024. 09. 16
-
Autószerelő
2024. 09. 13
-
Ipari festő / szemcseszóró
2024. 09. 16
-
Tapétázó
2024. 09. 16
-
Festékszóró munkatárs (előkezelő technikus)
2024. 09. 16
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Fehércsokoládé-hab elkészítése
- 450 g fehér csokoládé
- 3 tojás
- 1 evőkanál zselatin
- 0,5 liter tejszín kemény habbá verve
Vízgőz felett, kevergetés mellett olvasszuk meg a csokoládét. Egy nagy keverőtálba üssük bele az egész tojásokat. A zselatinra öntsünk két evőkanálnyi hideg vizet, várjuk meg amíg felszívja, és tegyük a tojások mellé. Egy nagy lábasban forraljunk fel vizet, tegyük a tetejére a tojásos keverőtálat, majd habverővel a vízgőz felett keverjünk belőle sűrű habot. Vegyük le a gőzről, majd állandó kevergetés mellett csorgassuk bele a felolvasztott fehér csokoládét. Ha kissé kihűlt, óvatosan keverjük hozzá a kemény habbá felvert tejszínt. Öntsük lapos üvegedénybe vagy poharakba, tegyük a hűtőbe legalább fél napra.Tálaláskor két, melegvízbe mártott evőkanál segítségével formázzunk ovális gombócokat, díszítsük gyümölcsszósszal, keserű csoki szósszal, virágokkal, vagy cukorgyöngyökkel.