-
Asztalos
-
szövő és varró szakmunkást keresünk
-
terápiás munkatárs
-
sofőr
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Szobafestő-mázoló, gipszkartonos
-
Mérlegképes Könyvelőt Keresünk Azonnali Kezdéssel Heti 4 Napban
-
Robothegesztő gépkezelő
2024. 03. 12
-
Hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó ügyintéző
2024. 03. 19
-
Php Fejlesztő
2024. 03. 19
-
Nehézgép kezelő
2024. 03. 19
-
Fűrészgép kezelő
2024. 03. 19
-
Villanyszerelő / Műszerész
2024. 03. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Fehércsokoládé-hab elkészítése
- 450 g fehér csokoládé
- 3 tojás
- 1 evőkanál zselatin
- 0,5 liter tejszín kemény habbá verve
Vízgőz felett, kevergetés mellett olvasszuk meg a csokoládét. Egy nagy keverőtálba üssük bele az egész tojásokat. A zselatinra öntsünk két evőkanálnyi hideg vizet, várjuk meg amíg felszívja, és tegyük a tojások mellé. Egy nagy lábasban forraljunk fel vizet, tegyük a tetejére a tojásos keverőtálat, majd habverővel a vízgőz felett keverjünk belőle sűrű habot. Vegyük le a gőzről, majd állandó kevergetés mellett csorgassuk bele a felolvasztott fehér csokoládét. Ha kissé kihűlt, óvatosan keverjük hozzá a kemény habbá felvert tejszínt. Öntsük lapos üvegedénybe vagy poharakba, tegyük a hűtőbe legalább fél napra.Tálaláskor két, melegvízbe mártott evőkanál segítségével formázzunk ovális gombócokat, díszítsük gyümölcsszósszal, keserű csoki szósszal, virágokkal, vagy cukorgyöngyökkel.