-
Óvodapedagógus
-
Irodavezető
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
karbantartó
-
recepciós
-
Könyvelő
-
Műszaki ügyintéző
-
CNC maró / fúró programozó
2024. 09. 30
-
Személygépjármű Munkafelvevő | Pécs
2024. 10. 03
-
Autószerelő - Szolnok
2024. 10. 04
-
"IT application operation expert (Logistics, SCM & Trading)"
2024. 10. 05
-
Test & Release Manager / management expert
2024. 10. 05
-
Szenior akkreditált laboratóriumi mérnök
2024. 10. 05
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
1. Cseresznyés-lisztes ragu - Griessauflauf mit Kirschen
Ez az rakottas étel nem túl édes, mert csak ¼ csésze cukor szükséges hozzá, de akár ebéd helyett és felszolgálhatjuk, ha 3-4 személyre való lábasban készítjük el. A meggyes változata is ízletes. Desszertként is fogyasztják sok tejszínhabbal a tetején.
2. Sárgabarackos sütemény - Aprikosenküchen
Nyáron a német háziasszonyok legalább egyszer egy héten elkészítik ezt az egyszerű, de ízletes süteményt. Alig több, mint egy óra szükséges csak hozzá, a tetejét beborító barackszeletek pedig csábítóan kínálják magukat.
3. Cseresznyés-barackos gyümölcsmártás - Sommerlust Kompott
Készíthető friss gyümölcsökből sűrített almalé hozzáadásával, az alacsony cukortartalom garantált. Finom lesz a mártás akkor is, ha cseresznye- és baracklekvárból készül. Kitűnő kiegészítője a vadas-, pulyka-, és sertéshúsból készült ételeknek. Tehetjük fagylaltra, palacsintára és ostya közé is.
4. Amarena cseresznyemártás
Pár perc alatt elkészíthető mandula-aromájú öntet az amarena cseresznyéből. Igen finom, ha vaníliafagylalttal társítjuk. Édesíthetjük cukor helyett steviával vagy egyéb édesítőszerrel.
5. Quark desszert
A szezon gyümölcseiből készíthető krémes állagú finomság. Tejszín, cukrozott túró és többféle gyümölcs keveréke.
6. Vaníliás gyümölcsös joghurt hab
Főzés nélkül készíthető, tejszín, joghurt és zselatin egyvelege, melyhez bármilyen gyümölcsöt hozzáadhatunk. Fanyar-savanykás íze teszi különlegessé ezt a desszertet, tejszínhabbal díszítsük.
7. Csonthéjasok borban - Weinkompott
Ehhez a salátához félig megfőzzük a gyümölcsöket. Vörösborral ízesítjük, néhány óráig a hűtőszekrényben érleljük.
8. Kajszibarackos búzadara pudding - Griessflammeri
Tejből, búzadarából és sárgabarackból készült édesség. Tálalhatjuk barackbefőttel vagy más gyümölcsök keverékével.