-
Traktoros (tolólapos)
-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Szervezetfejlesztő talent
-
Shop eladó
-
közjegyzőhelyettes
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Traktoros
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártás előkészítő mérnök
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Targoncás
2024. 07. 27
-
Számviteli ügyintéző-kontroller
2024. 07. 27
-
Raktáros / targoncás
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Gyors kukoricalepény](https://www.edenkert.hu/megeheztel/2718/kiskep/kukoricalepeny-keszitese-recept.jpg)
Gyümölcsös kukoricalepény készítése
Hozzávalók:
-
- 12dkg cukor
- 13 dkg vaj
- 15dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
- 15 dkg teljes kiőrlésű kukoricaliszt
- 1 sütőpor
Elkészítése:
Keverjünk habosra 4 tojást 12 dkg cukorral, adjunk hozzá 13 dkg olvasztott vajat, 15-15 dkg teljes kiőrlésű búza-, illetve kukoricalisztet és egy zacskó sütőport. Nagyon jól keverjük ki a masszát. Adjunk hozzá félbevágott, kimagozott datolyát vagy más, ízlés szerinti, nem túl leveses gyümölcsöt. Tegyük a masszát kivajazott, kilisztezett formába. Előmelegített sütőben, 250 fokon kb. 10 percig süssük, majd csökkentsük a meleget 180 fokra, és kb. 30 perc után végezzünk tűpróbát. Miután kihűlt, a tepsiből kivéve vágjuk fel, a szeletkék tetejét díszítsük gyümölcsdarabokkal, rácsepegtetett olvasztott csokoládéval vagy durvára vágott dióval, mandulával.
Tipp: Ha van fánk sütőnk, abban is nagyon könnyen kisüthető.