-
Alumínium szerkezet szerelő
-
óvodapedagógust/ dajka
-
Könyvelő
-
Értékesítési asszisztens
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Varrónő
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Betanított gépkezelő
2022. 07. 05
-
Rendszerinformatikus
2022. 07. 05
-
Műszaki értékesítő
2022. 07. 05
-
Vevői minőségbiztosítási munkatárs
2022. 07. 05
-
Supply Chain Analyst
2022. 07. 05
-
Telefonos diszpécser
2022. 07. 05
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Olyan puliszkareceptet ajánlunk, ami nem ragad az edény fenekére és nem lesz csomós, nem kell órák hosszat kevergetni. Csak garantáltan nagyon finom lesz!
A finom puliszka készítésének receptje:
![]() |
Tejjel, lekvárral, vagy hagymás paprikás vajjal fogyasztjuk.
Puliszkapuding
![]() |
Ugyanúgy készül, mint az előbbi puliszka, csak mikor megfőtt, közé keverünk egy kávéskanál cukrot, és 1 tojásfehérje keményre vert habját. Még a tűzhely tetején keverjük közé, és ezután kihűtjük.
2 dl tejből 1 tojássárgájával 2 kávéskanál cukorral, kis vaníliával krémet főzünk. A kihűlt puliszkát mély tálba borítjuk és a sodót ráöntjük. Gyümölccsel és mézzel készítve is nagyon finom.
értékelés