-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
fogászati szakasszisztens
-
Elektronikai műszerzés
-
Értékesítési vezető
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 26
-
Targoncavezető I Herceghalom
2024. 04. 26
-
Gépkezelő - Nemesvámos
2024. 04. 27
-
Launch mérnök - Mezőlak
2024. 04. 27
-
Ingatlan karbantartó - Tatabánya
2024. 04. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A finom puliszka készítésének receptje:
Tejjel, lekvárral, vagy hagymás paprikás vajjal fogyasztjuk.
Puliszkapuding
Ugyanúgy készül, mint az előbbi puliszka, csak mikor megfőtt, közé keverünk egy kávéskanál cukrot, és 1 tojásfehérje keményre vert habját. Még a tűzhely tetején keverjük közé, és ezután kihűtjük.
2 dl tejből 1 tojássárgájával 2 kávéskanál cukorral, kis vaníliával krémet főzünk. A kihűlt puliszkát mély tálba borítjuk és a sodót ráöntjük. Gyümölccsel és mézzel készítve is nagyon finom.
értékelés