-
Extruderkezelő
-
Épületgépészet
-
Jogi asszisztens
-
Hegesztő, lakatos, esztergályos, programozó
-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Adminisztrátor
-
Dohánybolti eladó
-
Lean Adminisztrátor | Szeged
2023. 02. 06
-
Összeszerelő operátor
2023. 02. 07
-
Pénzügyi- back office munkatárs (műszaki területen)
2023. 02. 06
-
Értékesítő
2023. 02. 07
-
Telefonos értékesítő
2023. 02. 07
-
Értékesítő, műszaki tanácsadó (Kelet-Magyarország)
2023. 02. 07
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Olyan puliszkareceptet ajánlunk, ami nem ragad az edény fenekére és nem lesz csomós, nem kell órák hosszat kevergetni. Csak garantáltan nagyon finom lesz!
A finom puliszka készítésének receptje:
![]() |
Tejjel, lekvárral, vagy hagymás paprikás vajjal fogyasztjuk.
Puliszkapuding
![]() |
Ugyanúgy készül, mint az előbbi puliszka, csak mikor megfőtt, közé keverünk egy kávéskanál cukrot, és 1 tojásfehérje keményre vert habját. Még a tűzhely tetején keverjük közé, és ezután kihűtjük.
2 dl tejből 1 tojássárgájával 2 kávéskanál cukorral, kis vaníliával krémet főzünk. A kihűlt puliszkát mély tálba borítjuk és a sodót ráöntjük. Gyümölccsel és mézzel készítve is nagyon finom.
értékelés