-
Értékesítő
-
Óvodapedagógus
-
könyvelő, bérszámfejtő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Futár
-
Irodavezető
-
Reptéri adminisztrátor és rakodó
-
Gépkezelő
2024. 09. 18
-
Senior kiemelt lakossági banki tanácsadó (Vecsési fiók)
2024. 09. 19
-
Éttermi Munkatárs | Székesfehérvár
2024. 09. 19
-
Automatizálási technikus - Sopron
2024. 09. 19
-
Mechanikus karbantartó - Sopron
2024. 09. 19
-
Általános karbantartó (villanyszerelő végzettséggel) - Tatabánya
2024. 09. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Sajtfelfújt elkészítése:
Hozzávalók:
-
- 4dkg liszt
- élesztő
- 4 dl tej
- 4 tojás
- 15 dkg reszelt ementáli sajt
Olvasszunk fel 4 dkg vajat egy serpenyőben. Gyorsan, folyamatosan keverjünk el benne 4 dkg lisztet és egy csipetnyi élesztőt, és pirítsuk rózsaszínűre. A tűzről levéve, folytonos kevergetés mellett adjunk hozzá 4 dl tejet. Tegyük vissza a tűzre, és tovább kevergetve forraljuk ki. Hagyjuk kissé hűlni, így tegyük bele 4 tojás sárgáját és 10-15 dkg reszelt ementáli sajtot. Sózzuk, és ízesítsük reszelt szerecsendióval. A tojások fehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan adjuk a sajtos masszához. Az egészet öntsük kivajazott, mély tűzálló tálba és előmelegített, 180 C-os sütőben 40-50 percig süssük tűpróbáig. Melegen szeleteljük fel, de fogyasztásra hidegen-melegen egyaránt jó.