-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Óvodai kertész
-
fogászati szakasszisztens
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Kertigép Értékesítő
-
Bolti eladó
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Account Manager @ No Fluff Jobs
2024. 04. 27
-
Ügyfélforgalmi Munkatárs | Részmunkaidő (4 Vagy 6 Óra) | Dunaharaszti
2024. 04. 27
-
ISD specialista @ Hunam Personnel Solutions Kft
2024. 04. 27
-
Motion Designer ( Unity and After Effects) @ Unit Group
2024. 04. 27
-
Splunk Security Engineer @ Deutsche Telekom IT Solutions Hungary
2024. 04. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Sajtfelfújt elkészítése:
Hozzávalók:
-
- 4dkg liszt
- élesztő
- 4 dl tej
- 4 tojás
- 15 dkg reszelt ementáli sajt
Olvasszunk fel 4 dkg vajat egy serpenyőben. Gyorsan, folyamatosan keverjünk el benne 4 dkg lisztet és egy csipetnyi élesztőt, és pirítsuk rózsaszínűre. A tűzről levéve, folytonos kevergetés mellett adjunk hozzá 4 dl tejet. Tegyük vissza a tűzre, és tovább kevergetve forraljuk ki. Hagyjuk kissé hűlni, így tegyük bele 4 tojás sárgáját és 10-15 dkg reszelt ementáli sajtot. Sózzuk, és ízesítsük reszelt szerecsendióval. A tojások fehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan adjuk a sajtos masszához. Az egészet öntsük kivajazott, mély tűzálló tálba és előmelegített, 180 C-os sütőben 40-50 percig süssük tűpróbáig. Melegen szeleteljük fel, de fogyasztásra hidegen-melegen egyaránt jó.