-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Hideghívó
-
Kereskedelmi vezető, félpótkocsi értékesítő
-
gipszkartonozás, szárazépítés
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Masszőr Hölgy kolléganőt keresek Hévízi munkahelyre.
-
közjegyzőhelyettes
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Értékesítő - Megemelt bérrel (Mezőtúr )
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Első eladó
2024. 07. 27
-
Sportpálya-karbantartó
2024. 07. 27
-
Ingatlanfejlesztési menedzser
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Hogyan készítsünk zöld levest?](https://www.edenkert.hu/megeheztel/2757/kiskep/zold-leves-elkeszitese.jpg)
Zöld leves elkészítése
Hozzávalók:
![]() |
1 vöröshagyma
1 marék sóska
150 g spenót
1 csokor petrezselyemzöld
1 tojás
25 g vaj
1 evőkanálnyi liszt
2 evőkanálnyi tejföl
só, bors
Elkészítés:
Vágjuk finomra a hagymát és pároljuk meg kevés vajon. Hintsük meg a liszttel, készítsünk rózsaszínű rántást, majd engedjük fel a levessel. Jól keverjük el. Amíg kis lángon felforr, főzzük keményre a tojást.Mossuk meg és vágjuk apróra a petrezselymet, a sóskát és a spenótot, és ha már forr a leves, tegyük bele. Hagyjuk főni kis lángon 10 percig, majd sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. Végül adjuk hozzá a tejfölt, keverjük el jól, és forraljuk össze.A tányérba tegyünk egy fél kemény tojást, erre tálaljuk a levest. További tudnivalók: Vegetáriánusok készíthetik zöldség-erőlevessel, tojás helyett pirított kenyérkockával. Akik pedig szeretik a húst, a tányér aljára - a tojás mellé vagy helyett - tehetnek puhára főtt, gyufaszálnyira vágott füstölt sonkát.