-
szerelő - motorcsónak szerviz
-
Jogi asszisztens
-
Iskolatitkár
-
Hegesztő,Lakatos,Villanyszerelő,Víz-gáz-fűtésszerelő
-
Extruderkezelő
-
Bútorasztalos
-
autófényező/előkészítő
-
KÖNYVELŐ
2023. 01. 26
-
Vegyipari Gépkezelő
2023. 01. 27
-
Üzemeltető műszerész
2023. 01. 26
-
Minőségbiztosítási mérnök
2023. 01. 27
-
Beszállítói minőségbiztosítási mérnök
2023. 01. 27
-
Kereskedelmi manager
2023. 01. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az édesköményt (Foeniculum vulgare) már az ókorban ismerték és használták. Íze és illata az ánizsmaghoz hasonlít. Magjait levesekbe és halételekbe főzik, a gumóját lereszelik, és a káposztasalátához adják. A fehér üröm és az ánizs mellett az abszint fő ízesítő anyaga! Mi most rizshez kínáljuk!
Pirított Kurkumás Édeskömény
Hozzávalók:
-
- zöldhagyma
- szójaszósz
- kurkuma
- nádcukor
- olívaolaj
Elkészítés:
Serpenyőben, kevés olívaolajon a felaprított zöldhagymát és szeletekre vágott édesköményt a szójaszósz és kiskanálnyi nádcukor hozzáadásával megpirítjuk (pár perc alatt megpuhul) majd a végén hozzákeverjük a kurkumát. A tűzről levéve lefedjük, egy percig állni hagyjuk, majd párolt jázmin rizsre helyezve tálaljuk.
értékelés