-
Partnereinknek munkatársakat keresünk
-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Intézményvezető
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Labor asszisztens
-
Könyvelő
-
Dohánybolti eladó
-
Betanított gépkezelő
2022. 07. 05
-
Rendszerinformatikus
2022. 07. 05
-
Műszaki értékesítő
2022. 07. 05
-
Vevői minőségbiztosítási munkatárs
2022. 07. 05
-
Supply Chain Analyst
2022. 07. 05
-
Telefonos diszpécser
2022. 07. 05
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Az édesköményt (Foeniculum vulgare) már az ókorban ismerték és használták. Íze és illata az ánizsmaghoz hasonlít. Magjait levesekbe és halételekbe főzik, a gumóját lereszelik, és a káposztasalátához adják. A fehér üröm és az ánizs mellett az abszint fő ízesítő anyaga! Mi most rizshez kínáljuk!
Pirított Kurkumás Édeskömény
Hozzávalók:
-
- zöldhagyma
- szójaszósz
- kurkuma
- nádcukor
- olívaolaj
Elkészítés:
Serpenyőben, kevés olívaolajon a felaprított zöldhagymát és szeletekre vágott édesköményt a szójaszósz és kiskanálnyi nádcukor hozzáadásával megpirítjuk (pár perc alatt megpuhul) majd a végén hozzákeverjük a kurkumát. A tűzről levéve lefedjük, egy percig állni hagyjuk, majd párolt jázmin rizsre helyezve tálaljuk.
értékelés