-
Reggeliztető-takarító
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
NEHÉZGÉPKEZELŐT KERESÜNK
-
Sales and Marketing munkatárs
-
sofőr
-
Szakács, Pizza szakács, Felszolgáló
-
Segédmunkás
-
Gépkocsivezető helyi forgalomban (m / w / d)
2023. 06. 04
-
Sertés Elkülönítő Gondozó | Ács
2023. 06. 02
-
Operátor_Petőfibánya
2023. 06. 03
-
Tehergépjármű-vezető (m / w / d)
2023. 06. 04
-
Szerviztechnikus
2023. 06. 04
-
Elektromos karbantartó technikus
2023. 06. 04
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Könnyen elkészíthető spárgás recept. Nagyon finom!
A sajtos-sonkás spárga hozzávalói:
- 1 kg spárga
- 1 evőkanál só
- 4 evőkanál vaj
- 1 teáskanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 1/4 teáskanál fehérbors
- 1 evőkanál apróra, vágott petrezselyem
- 200 g főtt sonka
- 75 g gouda sajt
A sajtos-sonkás spárga elkészítése
Megtisztítjuk a spárgát, és levágjuk a végét. A héját és a levágott végeket főzzük egy liter vízben tíz percig, majd tegyük egy konyharuhába, és ha kicsit kihűlt, csavarjuk jól ki.
A spárgát, sót, 1 evőkanál vajat és a cukrot együtt felforraljuk. A spárgát egymás után három adagban, egyenként öt percig főzzük, majd csorgassuk le róla a vizet. 3 evőkanál vajat megolvasztunk, és belekeverjük a lisztet, hozzáöntünk kb. 4 dl spárgalét és mártássá főzzük.
A spárgát beletesszük egy jénai edénybe, és ráöntjük a mártást. Megszórjuk borssal, petrezselymmel, apróra vágott sonkával és reszelt sajttal. A sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad.