-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Óvodapedagógus
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Adminisztrátor, kapcsolattartó
-
takarító
-
Kőműves
-
Hentes, konyhamészáros
-
CNC operátor / programozó
2024. 08. 30
-
Job in Germany: Informatiker (m / w / d) im Business Continuity Management
2024. 09. 15
-
Autószerelő
2024. 09. 13
-
Job in Germany: Network Administrator or IT System Administrator (m / f / d)
2024. 09. 15
-
Személy-és vagyonőr
2024. 09. 15
-
Ügyfélkapcsolati menedzser
2024. 09. 15
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sajtos-sonkás spárga hozzávalói:
- 1 kg spárga
- 1 evőkanál só
- 4 evőkanál vaj
- 1 teáskanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 1/4 teáskanál fehérbors
- 1 evőkanál apróra, vágott petrezselyem
- 200 g főtt sonka
- 75 g gouda sajt
A sajtos-sonkás spárga elkészítése
Megtisztítjuk a spárgát, és levágjuk a végét. A héját és a levágott végeket főzzük egy liter vízben tíz percig, majd tegyük egy konyharuhába, és ha kicsit kihűlt, csavarjuk jól ki.
A spárgát, sót, 1 evőkanál vajat és a cukrot együtt felforraljuk. A spárgát egymás után három adagban, egyenként öt percig főzzük, majd csorgassuk le róla a vizet. 3 evőkanál vajat megolvasztunk, és belekeverjük a lisztet, hozzáöntünk kb. 4 dl spárgalét és mártássá főzzük.
A spárgát beletesszük egy jénai edénybe, és ráöntjük a mártást. Megszórjuk borssal, petrezselymmel, apróra vágott sonkával és reszelt sajttal. A sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad.
értékelés