-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
Elektronikai műszerzés
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Kertigép Értékesítő
-
Műszaki mérnök, technikus
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
fogászati szakasszisztens
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Mobil Értékesítési Tanácsadó (Lakossági) | Nyíregyháza
2024. 04. 27
-
Betanított varrónő tapasztalattal (akár szállással)
2024. 04. 28
-
Senior Devops Engineer - REF2490R
2024. 04. 28
-
Adminisztratív ügyintéző
2024. 04. 28
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A sajtos-sonkás spárga hozzávalói:
- 1 kg spárga
- 1 evőkanál só
- 4 evőkanál vaj
- 1 teáskanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 1/4 teáskanál fehérbors
- 1 evőkanál apróra, vágott petrezselyem
- 200 g főtt sonka
- 75 g gouda sajt
A sajtos-sonkás spárga elkészítése
Megtisztítjuk a spárgát, és levágjuk a végét. A héját és a levágott végeket főzzük egy liter vízben tíz percig, majd tegyük egy konyharuhába, és ha kicsit kihűlt, csavarjuk jól ki.
A spárgát, sót, 1 evőkanál vajat és a cukrot együtt felforraljuk. A spárgát egymás után három adagban, egyenként öt percig főzzük, majd csorgassuk le róla a vizet. 3 evőkanál vajat megolvasztunk, és belekeverjük a lisztet, hozzáöntünk kb. 4 dl spárgalét és mártássá főzzük.
A spárgát beletesszük egy jénai edénybe, és ráöntjük a mártást. Megszórjuk borssal, petrezselymmel, apróra vágott sonkával és reszelt sajttal. A sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad.
értékelés