-
Takarítónő/Házvezetőnő
-
Bolti eladó
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Project Procurement Manager for Controls & Digitalization
2024. 04. 23
-
Eladó 40 / 30 / 20 Óra (Váci Utca 1. Budapest)
2024. 04. 24
-
Oldószeres festő
2024. 04. 25
-
Medior és Senior fullstack .Net fejlesztő - Nagyvállalati ügyfelek - Egyedi szoftverek - Hibrid, 11. ker!
2024. 04. 25
-
Ipari mérnök
2024. 04. 25
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Gesztenyés tepsis burgonya recept
Hozzávalók:
- fél kiló gesztenye
- fél kiló újkrumpli, apróbbakat válassz
- 3 gerezd fokhagyma
- kevés olívaolaj
- friss bazsalikom, jó sok
- kevés só, bors
Alaposan mossuk meg a krumplikat, a mosogatószivaccsal dörzsöljük őket patyolattisztára! Után a gesztenyével és a pucolatlan fokhagymával tegyük egy tepsibe, locsoljuk meg 2-3 kanál olívaolajjal, és kézzel alaposan keverjük össze. Ezután szórjunk rá jó sok friss bazsalikomot, egy kevés sót, öntsünk alá 2 deci vizet, fedjük le a tepsit alufóliával, és kb 180 fokos sütőben pároljuk 40 percen keresztül. Ha a krumpli megpuhult (villával tudod ellenőrizni), vegyük le a fóliát, és süssük pirosra a tetejét.
És készen is van! Hagyjuk pár percet hűlni, és már lehet is csipegetni!
értékelés