-
Traktoros (tolólapos)
-
recepciós asszisztens magán egészségügyi intézményben
-
Szervezetfejlesztő talent
-
Shop eladó
-
közjegyzőhelyettes
-
Állásajánlat, gépkezelő
-
Traktoros
-
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
2024. 07. 23
-
Gyártás előkészítő mérnök
2024. 07. 27
-
Csoportvezető | Győr
2024. 07. 25
-
Targoncás
2024. 07. 27
-
Számviteli ügyintéző-kontroller
2024. 07. 27
-
Raktáros / targoncás
2024. 07. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
![Ünnepi vacsora ötletek: Gesztenyés tepsis burgonya](https://www.edenkert.hu/megeheztel/2552/kiskep/unnepi-vacsora-otletek-gesztenyes-tepsis-burgonya.jpg)
Gesztenyés tepsis burgonya recept
Hozzávalók:
- fél kiló gesztenye
- fél kiló újkrumpli, apróbbakat válassz
- 3 gerezd fokhagyma
- kevés olívaolaj
- friss bazsalikom, jó sok
- kevés só, bors
![]() |
Alaposan mossuk meg a krumplikat, a mosogatószivaccsal dörzsöljük őket patyolattisztára! Után a gesztenyével és a pucolatlan fokhagymával tegyük egy tepsibe, locsoljuk meg 2-3 kanál olívaolajjal, és kézzel alaposan keverjük össze. Ezután szórjunk rá jó sok friss bazsalikomot, egy kevés sót, öntsünk alá 2 deci vizet, fedjük le a tepsit alufóliával, és kb 180 fokos sütőben pároljuk 40 percen keresztül. Ha a krumpli megpuhult (villával tudod ellenőrizni), vegyük le a fóliát, és süssük pirosra a tetejét.
És készen is van! Hagyjuk pár percet hűlni, és már lehet is csipegetni!
értékelés