-
Műszaki mérnök, technikus
-
Árúterítő, gépkocsivezető
-
Kertigép Értékesítő
-
fogászati szakasszisztens
-
mérlegképes könyvelő
-
Csemegés , hús pultos eladó , hentes
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Porfestő
2024. 04. 22
-
Medior tesztelő @ Abesse Zrt.
2024. 04. 26
-
Contact Center Ügyfélszolgálati Tanácsadó I Budapest Ix.
2024. 04. 25
-
Srácok Figyelem! Legyél Rendezvényi Kisegítő / Host Zánkán Május 3-5-Én!
2024. 04. 26
-
Szakács
2024. 04. 26
-
Karbantartó Technikus
2024. 04. 26
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fűszeres rizsgolyó elkészítésének receptje:
Hozzávalók tetszés szerinti mennyiségben:
-
- sárgarépa
- fokhagyma
- gyömbér
- rizs
- só
- bors
- szezámmag
- kukorica
Vágjuk a zöldségeket olyan finomra, amilyenre csak lehet. A gombákat nagyobbra vághatjuk, mert úgyis összezaugorodnak, amikor megfőnek. Egy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat. Tegyük bele a felaprított zöldségeket, majd dínszteljük meg őket. Amikor már kezdenek megpuhulni, akkor adjunk hozzá egy kevés csirkehúslevest (kockából is tökéletes főzni, elég 1dl belőle. Azért kell, hogy tompítsa a sárgarépa ízét). Sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hogy a zöldségek megfőjjenek. Egy külön edényben a szokásos módon főzzük meg a rizst. Amint kész, és kihűlt, keverjük össze az aprított zöldségekkel, majd formázzunk belőle apró golyókat.
Nagyon ízletes és különleges köret, de magában is fogyasztható.