-
Óvodapedagógus
-
óvodapedagógus
-
karbantartó
-
takarító
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Fogtechnikus
-
Szerelők
2025. 01. 20
-
Lakáshitel Értékesítési Tanácsadó | 1055 Budapest, Nyugati Tér 9.
2025. 01. 22
-
Electrical Engineer Team Leader
2025. 01. 23
-
Beszállítói minőségirányitási technikus
2025. 01. 23
-
Dekoratőr
2025. 01. 23
-
Menedzser asszisztens
2025. 01. 23
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A fűszeres rizsgolyó elkészítésének receptje:
Hozzávalók tetszés szerinti mennyiségben:
-
- sárgarépa
- fokhagyma
- gyömbér
- rizs
- só
- bors
- szezámmag
- kukorica
Vágjuk a zöldségeket olyan finomra, amilyenre csak lehet. A gombákat nagyobbra vághatjuk, mert úgyis összezaugorodnak, amikor megfőnek. Egy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat. Tegyük bele a felaprított zöldségeket, majd dínszteljük meg őket. Amikor már kezdenek megpuhulni, akkor adjunk hozzá egy kevés csirkehúslevest (kockából is tökéletes főzni, elég 1dl belőle. Azért kell, hogy tompítsa a sárgarépa ízét). Sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hogy a zöldségek megfőjjenek. Egy külön edényben a szokásos módon főzzük meg a rizst. Amint kész, és kihűlt, keverjük össze az aprított zöldségekkel, majd formázzunk belőle apró golyókat.
Nagyon ízletes és különleges köret, de magában is fogyasztható.