Probiotikumok: mikor és milyet szedjünk?

A probiotikumok kiválasztása átgondolt, megalapozott döntés eredménye kell legyen, amelyet befolyásol a betegség, a készítmény baktérium összetétele, csíraszáma és antibiotikum-rezisztenciája. Étrendünk helyes összeállításával is segíthetjük a terápiát.

A méhpempő: miért annyira értékes gyógymód?

A méhpempő az egyik legtáplálóbb étel a világon, amelyik javítja a táplálkozási hiányosságokat és segít gyorsabban túljutni az olyan állapotokon, amelyekkel akár évekig is küzdöttünk. A méhpempő az agyi tevékenységek serkentése miatt is elismert. 

Téli trendek – megvetted már te is?

A téli zord időjárás érkezésének nem mindenki örül felhőtlenül. Sokan ilyenkor szívesebben töltik idejüket a jó meleg otthonukban, és ha nem muszáj, nem mozdulnak ki a hidegbe. Annak ellenére, hogy odakint fagyos az idő, ne hagyjuk, hogy ez elrontsa a kedvünket, és bármiben is korlátozzon minket! Tény, hogy ilyenkor könnyebben megfázhat az ember, de ezt a kockázatot könnyen ki tudjuk küszöbölni, ha jól, és rétegesen öltöztünk fel, mikor útra kelünk. Sokan talán éppen ezért nem szeretik ezt az évszakot, de miért ne lehetne igazán divatos, és trendi ruhákat viselni egy hideg évszakban?

Édenkertész válaszol

Karácsonykor kaptam a medinillát, az elején csak elkezdtek lepotyogni a virágai. Azt hittem azért, mert vége a virágzási időszaknak, de az utóbbi időben szürkés foltok jelentek meg a leveleken. . .

A Medinilla kényes növény, nem könnyű tartani.

Részletek »

Fotójáték

Legfrissebb fotó:

primula

Kvízjáték

Aktuális játékunk:

Jelenleg nincs még új játékunk!

Eseménynaptár

Szaknévsori ajánló profi kiváló ügyfeleink közül Regisztráljon Ön is

1172 Budapest, Szikra u. 1.
6300 Kalocsa, Malom u. 27.
1021 Budapest, Budakeszi út 95.
7763 Egerág, Kertész dűlő 595.