Keresett kifejezés: “”

Cikkek (7275)

1391. Hogyan gyógyít az oxigénes víz?

Tízezer éve a Föld légkörének oxigéntartalma még 38%-os volt, mára az arány 21%-ra csökkent. Vérünk kevesebb oxigént szállít, ezért szerveink, szöveteink állandó oxigénhiányban szenvednek, ez pedig sok betegség forrása lehet. Szerzőnk találmányával a megoldást kereste.

1392. Ananászos finomság

Az ananászról tudjuk, hogy segíti az emésztést, tele van vitaminnal, bővelkedik ásványi anyagokban enzimekben, nyomelemekben, és emellett kiváló zsírégető. Mi azonban az ananász ízletességét hangsúlyozzuk, és egy nagyon finom receptet ajánlunk! Figyelem! A következő ananászos recept megzavarhatja a fogyókúrázók lelki nyugalmát, ezért kérjük óvatosan készítsék el! 

1393. Kandírozzunk narancshéjat házilag! Ennyire egyszerű

A narancshéj kandírozása a legnépszerűbb. Igaz, hogy több napig tart, de ne ijedjen meg, aki még soha nem készített kandírozott gyümölcsöt, mert egyszerű. Csak néhány narancs kell hozzá, amit alapos megmosás után ugyanilyen alaposan meghámozunk. És most jön a lényeg...

1394. Süssünk köleslepényt!

Néha csak valami "mást" ennénk. Ami nem feltétlenül hús, de nem is édesség. Régen itthon is közkedvelt volt a lepény a magyar konyhákban. Mára kicsit leszoktunk róla, amiért a gyorsétterem-láncok is felelősek. A lepény tésztája gyorsan elkészíthető, és emellett nagyon sok módon variálható a feltétektől, és az ízesítéstől függően. nem lehet ráunni. Készítsünk most zab-,és burgonya lepényt!

1395. Csicseriborsós finomság 10 perc alatt

A csicseriborsó (Cicer arietinum) tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, B1 és B6 vitamint, valamint folsavat. Ásványi anyag tartalma is kedvező, sok magnézium, vas és cin is található benne. Ezen kívül nagyon finom és tápláló. Próbálja ki a következő receptet és meglátja!