-
ÁLTALÁNOS ASSZISZTENSI pozíció
-
Fűszer csomagolói állás teljes, rész munkaidőben
-
Hentes
-
Személy- és vagyonőr
-
Fogászati asszisztens
-
Lovász állás
-
Értékesítési menedzser - Állásportál.hu
-
Senior SAP Consultant (Production)
2023. 09. 27
-
Irodai Asszisztens
2023. 09. 27
-
Könyvelő
2023. 09. 27
-
Mérlegképes könyvelő gyakornok
2023. 09. 27
-
Villamosmérnök gyakornok
2023. 09. 27
-
Gépkezelő operátor (Kecskemét)
2023. 09. 27
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A csicseriborsó (Cicer arietinum) tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, B1 és B6 vitamint, valamint folsavat. Ásványi anyag tartalma is kedvező, sok magnézium, vas és cin is található benne. Ezen kívül nagyon finom és tápláló. Próbálja ki a következő receptet és meglátja!
Csicseriborsós finomság elkészítése:
Hozzávalók:
- 1 csomag csicseriborsó (40 dkg)
- olaj (olíva)
- 1 hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- curry, chili, gyömbér, paradicsompüré, bazsalikom, petrezselyem
![]() |
A csicseriborsós finomság egyszerűen:
A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Másnap a hagymát olajon üvegesre futtatjuk, hozzáadjuk a csicseriborsót, sót, 2 púpos kiskanál curryt, 2 chilit, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, belereszelünk kb. 1 diónyi gyömbért, és kis vízzel puhára pároljuk (kb. 1 óra), majd hozzáadjuk a paradicsompürét és még egy kicsit főzzük. Ha kész, petrezselymet és bazsalikomot adunk hozzá. Rizzsel vagy pitával tálaljuk.