-
FUVARSZERVEZŐ DISZPÉCSER (MÉLYÉPÍTŐ CÉG, FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS)
-
Kertigép Értékesítő
-
Bolti eladó
-
VILLAMOSIPARI TECHNIKUS - IPARI VILLANYSZERELŐ – VEZÉRLÉS TECHNIKUS
-
Nemzetközi kamionsofőr
-
Nemzetközi gépjárműezető állás
-
sofőr
-
Gépkezelő (pékség)
2024. 04. 19
-
Junior Manual QA Engineer @ NIX Tech Kft.
2024. 04. 19
-
Éttermi Munkatárs
2024. 04. 19
-
Raktáros munkatárs
2024. 04. 19
-
Targoncavezető
2024. 04. 19
-
Gépkezelő munkatárs
2024. 04. 19
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Csicseriborsós finomság elkészítése:
Hozzávalók:
- 1 csomag csicseriborsó (40 dkg)
- olaj (olíva)
- 1 hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- curry, chili, gyömbér, paradicsompüré, bazsalikom, petrezselyem
A csicseriborsós finomság egyszerűen:
A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Másnap a hagymát olajon üvegesre futtatjuk, hozzáadjuk a csicseriborsót, sót, 2 púpos kiskanál curryt, 2 chilit, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, belereszelünk kb. 1 diónyi gyömbért, és kis vízzel puhára pároljuk (kb. 1 óra), majd hozzáadjuk a paradicsompürét és még egy kicsit főzzük. Ha kész, petrezselymet és bazsalikomot adunk hozzá. Rizzsel vagy pitával tálaljuk.
értékelés