231. A bor filozófiája
Kik azok, akik a vacsora mellé szolgálják nekünk a száraz vöröset vagy a félédes fehéret? A borászok azok, akiknek nem egy első csókot, sok kellemes beszélgetést és megannyi felejthetetlen kulináris pillanatot köszönhetünk.
Kik azok, akik a vacsora mellé szolgálják nekünk a száraz vöröset vagy a félédes fehéret? A borászok azok, akiknek nem egy első csókot, sok kellemes beszélgetést és megannyi felejthetetlen kulináris pillanatot köszönhetünk.
Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezik meg 2011. október 14-16. között a Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivált a Nagyerdőn, ahol három napon keresztül a minőségi ételek és italok mellett koncertek és a Dumaszínház humoristái is várják a közönséget.
Hozzávalók: 1 kis pohár szőlőlé, 1 kis pohár víz, 1 evőkanál cukor, 8-10 szem muskotályszőlő, 8-10 szem mazsola, 1 citromkarika.
2011 októberében jelent meg könyve Borospincék, borkészítés, borvidékeink címmel a Cser Kiadó gondozásában.
Miután elültettük kertünk fő növényeit (szolitereit) meglévő növényeink figyelembevételével, hozzáfoghatunk a sövénynövények és térhatároló növények megtervezéséhez.